Skocz do zawartości

Historia edycji

bobiczek

bobiczek

1 godzinę temu, retrofood napisał:

Usługi turystyki i wypoczynku bez możliwości rozbicia chociażby namiotu??? To gdzie byliście jak MPZP uchwalano? Przecież to jest konsultowane, wtedy można i trzeba się wypowiadać (protestować).

Wiesz jak to bywa.

Dostali działkę od dziadka w prezencie.

Masz działkę z dziada pradziada, nic tam nie robisz, masz swoje lata pewnie jak ten wspominany dziadek i guzik obchodzi cię większość świata i jego problemy, bo pewnie dosyć masz swoich związanych ze zdrowiem na starość.

Gmina informuje w prasie o studium czy też o przygotowywanym do realizacji MPZP.

Ale Ty prasy używasz jedynie do zawijania w nie świeżutkich jajek, kiedy chcesz ich trochę sprezentować najbliższym.

Dlatego ja tam zdziwiony nie jestem.

Ps:

strasznie dziwne obwarowania tej działki w stosunku do jej przeznaczenia.

Nie mam pojęcia co zrobić w takiej sytuacji i jak zawalczyć o swoje w momencie prawomocnych decyzji.

bobiczek

bobiczek

1 godzinę temu, retrofood napisał:

Usługi turystyki i wypoczynku bez możliwości rozbicia chociażby namiotu??? To gdzie byliście jak MPZP uchwalano? Przecież to jest konsultowane, wtedy można i trzeba się wypowiadać (protestować).

Wiesz jak to bywa.

Masz działkę z dziada pradziada, nic tam nie robisz, masz swoje lata i guzik obchodzi cię większość świata i jego problemy.

Gmina informuje w prasie o studium czy też o przygotowywanym do realizacji MPZP.

Gazet używasz jedynie do zawijania w nie świeżutkich jajek, kiedy chcesz ich trochę sprezentować najbliższym.

Dlatego ja tam zdziwiony nie jestem.

Ps:

strasznie dziwne obwarowania tej działki w stosunku do jej przeznaczenia

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...