Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

1 godzinę temu, demo napisał:

Retorycznych nie brałem pod uwagę i myślę nikt ich nie będzie bra

To niedobrze - bo one są zwykle ponadczasowe.

1 godzinę temu, demo napisał:

Gdybym był moderatorem obaj macie po bananie na miesiąc.:yahoo::tease2:

A niby dlaczego? Co ty masz do moich postów konkretnie, nie "gdybym", :yahoo:"nie brałem pod uwagę":yellowcard1: '"pewnie", "zapewne", itp. przypuszczające ogólniki.

"Gdybym był moderatorem" - ooo,  tu widzę drapeżne instynkty ukrywane pod maską - no właśnie -czego?

Po miesiącu bana :zalamka:   - proszę, jaki surowy, jak długo - i za co??? - a przecież ty należysz do tej światlej części społeczeństwa, która twierdzi, że nieuchronność kary jest ważna , nie długość odsiadki...

A tu 30 długich dni i nocy - i to jeszcze odpowiedzialność zbiorowa - gadasz z mhtylem, ale kara dla obu :yellowcard1: wstydź się, wstydź...

41 minut temu, mhtyl napisał:

A ja gdybym był to miałbyś bana dożywotniego.

A dybym ja był Prezydentem, to bym go ułaskawił :takaemotka: a co tam, obiecałem, że postaram się zrozumieć co poniektórych 

zenek

zenek

55 minut temu, demo napisał:

Retorycznych nie brałem pod uwagę i myślę nikt ich nie będzie bra

To niedobrze - bo one są zwykle ponadczasowe.

56 minut temu, demo napisał:

Gdybym był moderatorem obaj macie po bananie na miesiąc.:yahoo::tease2:

A niby dlaczego? Co ty masz do moich postów konkretnie, nie "gdybym", :yahoo:"nie brałem pod uwagę":yellowcard1: '"pewnie", "zapewne", itp. przypuszczające ogólniki.

"Gdybym był moderatorem" - ooo,  tu widzę drapeżne instynkty ukrywane pod maską - no właśnie -czego?

Po miesiącu - proszę, jaki surowy, jak długo - a przecież ty należysz do tej światlej części społeczeństwa, która twierdzi, że nieuchronność kary jest ważna , nie długość odsiadki...

A tu 30 długich dni i nocy - i to jeszcze odpowiedzialność zbiorowa - gadasz z mhtylem, ale kara dla obu :yellowcard1: wstydź się, wstydź...

32 minuty temu, mhtyl napisał:

A ja gdybym był to miałbyś bana dożywotniego.

A dybym ja był Prezydentem, to bym go ułaskawił :takaemotka: a co tam, obiecałem, że postaram się zrozumieć co poniektórych 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...