15 godzin temu, zenek napisał:Nie ma adresata pytań - no to nie ma odpowiedzi.
Jeszcze raz i do znudzenia - odpowiedź już była !
Pewnie ona nie satysfakcjonuje pytającego, bo ten zapewne oczekuje żeby się przyznali do stronniczości i czego tam jeszcze, posypali głowę popiołem i odmówili 100 pacierzy pokutnych.
Cóż niestety tak się nie stanie bo jak można jeszcze inaczej odpowiedzieć takiemu delikwentowi na pytania z tezą w rodzaju :
" Jedne głupie posty innych ulubieńców forum nie zjadasz a moje zjadasz ?"
"dlaczego mój niemerytoryczny post o charakterze takim samym jak dwa pozostałe zostały wykasowane a tamte nie ?"
A już tak stawiając kropkę nad i to to niby pytanie, nie jest żadnym pytaniem tylko chyba skargą Henia i poczuciem krzywdy wylewanym w tym temacie, bo proszę sobie wrócić do postu #405 i wskazać gdzie tam jest znak zapytania ?.
Dla formalności wklejam ten post w całości:
20 godzin temu, mhtyl napisał:A jak skomentujesz fakt, że np czterech użytkowników pisze bzdurne posty o prawie jednakowym charakterze i Redakcja kasuje posty dwóm użytkownikom a dwóm pozostałym pozostawia.
Więc jak piszemy nie na temat w jakimś temacie merytorycznym to niech wszystkie posty pozostaną na łamach forum a nie wybiórczo, nie wiem jakim kryterium Redakcja się kieruje że jedne kasuje a drugie pozostawia.
Który? Bo nie mogę dojrzeć.
Tak więc kolego MrTomo, gdzie Ty i Zenek widzicie tam jakieś pytanie ???.