MatFig Napisano 19 października 2019 #1 Napisano 19 października 2019 Witam wszystkich forumowiczów, Zaznaczam że jestem zielony jeśli chodzi o budowanie domów. Mam pytanie odnośnie przyłącza gazowego na działce: Czy jeśli po mojej działce przebiega nitka gazu to gazownia wpina się w ta nitke bezpośrednio? Pytam ponieważ zastanawiam się nad kupnem działki przed którą w stronę drogi wydzielona jest inna działka do której jest ok 30 właścicieli i pytać wszystkich o zgodę a zwłaszcza tych co już nie żyją może stanowić problem... Pozdrawiam i z góry dzięki za jakieś informacje w tej sprawie
Gość Napisano 19 października 2019 #2 Napisano 19 października 2019 2 godziny temu, MatFig napisał: przebiega nitka gazu Wiesz jaką jest to"nitka"? Nie jest to przypadkiem rurociąg"przyjaźń"? Bo my nie wiemy...
MatFig Napisano 19 października 2019 Autor #3 Napisano 19 października 2019 Widnieje na geoportalu i właściciel też mówi że przebiega przez działkę. Tylko pytanie czy oni się podłączą w to co przebiega czy będą kopać gdzie indziej.
Gość Napisano 19 października 2019 #4 Napisano 19 października 2019 Chodzi mi o to, czy jest to rurociąg lokalny, czy przesyłowy, wysokociśnieniowy... Właściciel wie dokładnie?
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne Napisano 21 października 2019 #5 Napisano 21 października 2019 Pytać u operatora gazociągu co to jest i czy jest możliwość przyłączenia. Inaczej możemy sobie pogdybać.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się