igor28 Napisano 10 listopada 2007 #1 Napisano 10 listopada 2007 Czy możecie polecić jakieś drzwi stalowe z atestowanymi zamkami? Help!
zybert72 Napisano 10 listopada 2007 #2 Napisano 10 listopada 2007 Trzeba zwrócić uwagę z jakiej blachy wykonane są drzwi. Powinny być zrobione z blachy ocynkowanej. To bardzo ważne, Jest jest sporo polskich producentów robiących drzwi na bardzo wysokim poziomie: kmt, mikea, gerda, boryszew, juwent, capek stalprodukt , sprawdź ich strony internetowe, na pewno coś wybierzesz, Pozdrawiam
moraweczka Napisano 10 listopada 2007 #3 Napisano 10 listopada 2007 Ja mam KMT i nie narzekamSą dobrze zrobione , cena przystępna i są tłoczone
Jagódka Napisano 10 listopada 2007 #4 Napisano 10 listopada 2007 Mam PORTE Agat-Polska Marka-tania i solidna, polecam
cichy13 Napisano 12 kwietnia 2009 #6 Napisano 12 kwietnia 2009 Cytat Mam PORTE Agat-Polska Marka-tania i solidna, polecam tylko Agaty nie są wzmocnione blachą owszem są top bardzo solidne drzwi ale jeśli ktoś pisze i drzwiacxh z blachy z atestowanymi zamkami to raczej ma na mysli coś mocniejszego i tu mamy Opal Plus Porta drzwi drzewnopodobne okute blachą w klkasie bezpiecznej z wkładkami klamkami i zamkami kl.B, lub Granit antywłamaniowe w komplecie ze wszystkim i atestem klasy C do tego porta jest dobrze wygłuszona i niedroga.Pozdrawiam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się