Pomocy z balkonem!
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez PiterFreide · Napisano
Kiedy wszedłem na stronę https://piemont.com.ua, pierwszą rzeczą, która zwróciła moją uwagę, była zamknięta przestrzeń i dbałość o bezpieczeństwo mieszkańców. Podobało mi się, że projekt dotyczy nie tylko budynków, ale także komfortowego środowiska życia: terenów zielonych, tarasów, miejsc spotkań i uprawiania sportu. Na stronie dobrze pokazano, jak nowoczesne mieszkanie może łączyć technologie i elementy natury, aby stworzyć przyjemną atmosferę. To naprawdę inspiruje do zastanowienia się nad tym, że środowisko, w którym żyjemy, wpływa na nasze samopoczucie i nastrój. Czuje się, że projekt został stworzony dla ludzi, którzy cenią sobie jakość życia. -
I wieczorkiem nad brzegiem morza zagra cos morskiego…..w ulewie hahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
bobiczek - i tym razem zabierze z sobą normalną, zdrową, czarną (murzyńską) 🎸 gitarę.
-
Pianka była przy ramie, tylko została trochę wydłubana w głąb ten 1cm by można było zaaplikować akryl albo silikon właśnie. Poprzednio jeszcze tynk był na niej to w ogóle pękało i nie miało sensu, stąd wydłubanie pod aplikacje. Tak więc ostatecznie silikon, czy akryl? Bo czasu nie cofne i taśmy już chyba się nie zamontuje przynajmniej od wewnątrz? Gdzieniegdzie tam w trzech miejscach 1,5cm szczelinka, ale powinno pokryć? No i z taśmami to chyba drozszy ciepły montaż? Jako tako sa w pomieszczeniu te 22-24 stopnie tylko przy styku z murem czuć lekki chłód, dlatego po zamknięciu tej szczeliny powinno zniknąć?
-
Przez podczytywacz · Napisano
I słusznie prawisz! Nie kombinuj - moim zdaniem zupełnie wystarczy założyć okap z filtrem węglowym i recyrkulacją powietrza wewnątrz pomieszczenia... No chyba że zakładacie gotowanie jak dla plutonu wojska... Jak będziecie gotowali kapustę, czy smażyli placki kartoflane, to i tak przed zapachami nie zabezpieczy najsilniejszy wyciąg
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się