-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
O, i tu jest sedno problemu. Brak podejścia z prądem. Jest tylko na dole do pralki (będzie schowane za pralką). Jeśli pociągnę po ścianie kabel to będzie niefajnie wyglądać 🙄 Znalazłam taki kinkiet bezprzewodowy. Na pilota 🙂 https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowa-lampa-scienna-wewnetrzna-magnetyczna-nowoczesna-lampka-nocna-18374802248 Kinkiet zawiśnie jednak nad szafką (właśnie postanowiłam). Nad tą szafką. Lustrzany front jest przesuwny. Będzie to kontynuacja blatu na stalowych czarnych nogach, na którym postawie umywalkę 🙂 Umywalkę już kupiłam ... konglomeratowa 🙂 Bateria będzie czarna, stojąca na blacie 🙂
-
Faktycznie, swietny pomysl. Zupelnie zapomnialam o tej opcji.
-
Ponieważ co? Nie widziała lustra z wbudowanym oświetleniem? To niech poszuka. Do wyboru i koloru. Może letka przesada, ale chodziło mi o styl. Takie właśnie miałem w poprzednim lokum. Dwa halogeny na przedłużeniu rogów rosnących z czoła na północny zachód i północny wschód (tak obrazowo objaśniam) i dwa niżej, po bokach (czyli na zachodzie i na wschodzie). Wychodziła w zasadzie bezcieniowo cała twarz. I rzeczywiście, żadnej zmarszczki nie dało się pominąć.
-
Ha, trudno. Ale dlaczego Nie moze byc jedno i drugie ?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się