Długie deski z drewna na podłogę
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przy okazji można wyremontować nawet kawałek pionu i wstawić inną rurę jak to się stało u mnie. Nawet administratorka była zadowolona, bo wymiana rur u osób użytkujących mieszkanie jest trudniejsza, a tak wymienili bez problemów. Na koszt funduszu remontowego zarządcy oczywiście.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Czy ja wiem że to takie oczywiste? Czy uda się zachować minimalny chociaż spadek w odpływie z sedesu bez ingerencji w pionie? Odległość od pionu może będzie, ale trójnik w pionie obliczony jest najwyraźniej do takiej lokalizacji sedesu, a tu mają dojść dwa lub trzy kolana fi 100... -
Oczywiście, ja mam tak właśnie obrócone WC. O 90 stopni w stosunku do pierwotnego układu w stosunku do rury kanalizacyjnej, tylko lustrzane odbicie Twojej sytuacji. Działa już 12 rok. Problemów technicznych z użytkowaniem na razie nie było. Ważne, żeby odprowadzenie do kanalizacji nie miało bardzo ostrych zakrętów i chociażby minimalne nachylenie. Nachylenie na całej długości drogi.
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Jak najbardziej jest to do zrobienia. Odległość sedesu od pionu i tak będzie mała. Oczywiście, trzeba ukryć rurę za zabudową. -
Przez DanKras2000 · Napisano
Witam, prośba o poradę techniczną, czy jest możliwość przeniesienia w ten sposób WC. Czy jest możliwość poprowadzenia poprawnie podłączenia kanalizacyjnego dla nowej aranżacji? Czy ktoś może doradzić jak to zrobić poprawnie? Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się