Garou Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij #1 Napisano 20 stycznia 2019 Witam. Dostałem wkrętarkę Bosch GSR 960 T. Czy może mi ktoś powiedzieć, co to za model? W Internecie nic nie mogę znaleźć o tym modelu. Jest dość duża, jak na 9,6V. Numer katalogowy niestety wytarty. Może po zdjęciach ktoś rozpozna , cóż to za wynalazek. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij #2 Napisano 20 stycznia 2019 Jest to model z końcówki lat 90 ubiegłego wieku i początku nowego wieku. Po co szukasz nr modelu? Co potrzebujesz? 7 minut temu, Garou napisał: cóż to za wynalazek. Jest to profesjonalna maszyna, a że duża no cóż taki design w tamtych latach obowiązywał, jest ona jeszcze na baterie NiCd. Link do komentarza
Garou Napisano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 stycznia 2019 Dziękuję za odpowiedź. Po prostu chciałem się dowiedzieć, co to za sprzęt. Może jakieś parametry. Tak z ciekawości, bo wygląda na solidną. Nie spotkałem jeszcze modelu z literą T w symbolu. No i o futerkach PEACOCK też nic nie mogę znaleźć. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 stycznia 2019 Udostępnij #4 Napisano 20 stycznia 2019 Ta literka T być może oznacza, że posiada wyświetlacz albo jakieś dodatkowe inne rozwiązanie. Natomiast co do futerka co nie co szukać, naprawić tego nie naprawisz a obsługa jest prostsza od budowy cepa Zapewne wiesz że jest to samozaciskowy uchwyt, szybki i prostszy w obsłudze bo nie potrzeba kluczyka jak było w starych futerkach. Co do maszyny to nr katalogowy jest Ci w zasadzie nie potrzebny, masz nr modelu. Do tego modelu możesz zastosować spokojnie akumulator 12 V, będzie wtedy mocniejsza. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się