kuba535 Napisano 24 grudnia 2018 #1 Napisano 24 grudnia 2018 witam, tak jak widac na zdjęciu wyszczerbila mi sie sciana po uprzednim przypadkowym uderzeniu w nią, pytanie brzmi co mam zrobić, żeby ją naprawić. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Gość mhtyl Napisano 24 grudnia 2018 #2 Napisano 24 grudnia 2018 Naprawisz to gotową masą szpachlową. Jest taka w małych pojemnikach do zaprawek. Swoją droga to ktoś odwalił Ci fuszerę, bo ewidentnie widać, że to narożnik a nie widać aby był wzmocniony kątownikiem aluminiowym, a powinien być.
retrofood Napisano 24 grudnia 2018 #3 Napisano 24 grudnia 2018 1 godzinę temu, mhtyl napisał: Swoją droga to ktoś odwalił Ci fuszerę, bo ewidentnie widać, że to narożnik a nie widać aby był wzmocniony kątownikiem aluminiowym, a powinien być. Powinien, ale niekoniecznie aluminiowym!
Gość mhtyl Napisano 24 grudnia 2018 #4 Napisano 24 grudnia 2018 Przy zastosowaniu gładzi czy tynku gipsowego obowiązkowo aluminiowy. Tam na fotce widać chyba kawałek metalowego kątownika, ale to jest raczej pod tynkiem cementowo-wapiennym, a na to jest dana gładź albo tynk gipsowy.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się