Podejdź kiedyś do budowlańców i podpytaj kto jest kierownikiem ale tak aby nie było szefostwa wtedy...
Nie wiem, czy ty jako przyszły właściciel nie możesz zgłosić do nadzoru aby sprawdzili czy prace są prowadzone zgodnie z projektem itd.
Co do spoinowania tutaj widac pustaki pióro+wpust więc spoina wymagana jest tylko w poziomie. Aczkolwiek nie oznacza to, że można pzozostawiac dziury w ścianach.
Tutaj problemem jest też zagęszczenie betonu w wieńcu - czy Panowie Profesjonaliści zwrócili na to uwagę czy udają, że nie ma tematu ?
Do tego nie potrzeba projektu.
Historia edycji
Podejdź kiedyś do budowlańców i podpytaj kto jest kierownikiem ale tak aby nie było szefostwa wtedy...
Nie wiem, czy ty jako przyszły właściciel nie możesz zgłosić do nadzoru aby sprawdzili czy prace są prowadzone zgodnie z projektem itd.
Co do spoinowania tutaj widac pustaki pióro+wpust więc spoina wymagana jest tylko w poziomie. Aczkolwiek nie oznacza to, że można pzozostawiac dziury w ścianach.
Tutaj problemem jest też zagęszczenie betonu w stropie - czy Panowie Profesjonaliści zwrócili na to uwagę czy udają, że nie ma tematu ?
Do tego nie potrzeba projektu.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.