derant356 Napisano 16 października 2018 Udostępnij #1 Napisano 16 października 2018 Witam poszukuje takiego narzędzia ale nie wiem jaką ma nazwę. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 października 2018 Udostępnij #2 Napisano 16 października 2018 A czy na pewno to narzędzie a nie część jakiegoś narzędzia? Do czego to narzędzie służy? Link do komentarza
derant356 Napisano 16 października 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 16 października 2018 prawdopodobnie do rzezbienia doniczek albo drewna Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 października 2018 Udostępnij #4 Napisano 16 października 2018 Do rzeźbienia gdyby było miało by ostre krawędzie a ja ich nie widzę. Widzę tam częściowy napis, spróbuj go odczytać może to naprowadzi Cię na coś konkretnego. Link do komentarza
Gość Napisano 16 października 2018 Udostępnij #5 Napisano 16 października 2018 2 godziny temu, derant356 napisał: poszukuje takiego narzędzia ale nie wiem jaką ma nazwę. 2 godziny temu, derant356 napisał: prawdopodobnie do rzezbienia doniczek albo drewna A do czego Ci to to potrzebne? Coś nim robiłeś i zepsułeś i teraz masz to to odkupić/odtworzyć? Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 października 2018 Udostępnij #6 Napisano 16 października 2018 To jest rodzaj oczka modelarskiego - tyle, że dedykowane jako wzornik do określonego szablonu i produkcji "seryjnej" (mogą o tym świadczyć prowadnice przy każdym oczku) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się