Skocz do zawartości

Nowości w ofercie Viessmann 2018

Recommended Posts

Napisano

Witajcie,

Miło mi poinformować, że wprowadzamy do naszej oferty nowe interesujące produkty w zakresie pomp ciepła, podgrzewaczy pojemnościowych a także nowe pakiety urządzeń.

- Zdalne sterowanie kotłem Vitodens 100-W i Vitodens 111-W (dostępne w sprzedaży od października 2018 r.)

- Pompa ciepła Vitocal 060-A typ T0E (z grzałką) o pojemności 180 litrów uzupełnia dotychczasową ofertę tej pompy o pojemności 254/251 litrów

- Nowa pompa ciepła do podgrzewu c.w.u. Vitocal 262-A zastępuje dotychczasową pompę Vitocal 161-A

- Nowa, kompaktowa pompa ciepła powietrze-woda Vitocal 222-A typu Monoblok ze zintegrowanym zasobnikiem wody użytkowej o pojemności 220 litrów. 

- Nowa stacja uzdatniania wody Aquahome Duo do zmiękczania wody wodociągowej dla gospodarstw domowych, z dodatkowym filtrem węglowym.

Z nowymi produktami możecie zapoznać się TUTAJ.

Jeżeli nasze nowe rozwiązania Was zainteresują zapraszam do kontaktu TUTAJ.

Nasi eksperci przygotują dla Was bezpłatną i niezobowiązującą propozycję.

Pozdrawiam!

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Obecnie, poszukując wydajnych rozwiązań energetycznych, wiele osób zwraca uwagę na panele słoneczne. W stolicy Małopolski, by dowiedzieć się więcej o korzyściach płynących z inwestycji w energię odnawialną, warto odwiedzić stronę [url=https://skomat.pl/fotowoltaika/]fotowoltaika Kraków[/url]. Instalacje te cieszą się rosnącym zainteresowaniem zarówno wśród właścicieli domów jednorodzinnych, jak i przedsiębiorstw. Decydując się na montaż, inwestorzy przyczyniają się do redukcji emisji dwutlenku węgla i uniezależniają się od rosnących cen prądu. Nowoczesne technologie pozwalają na efektywną produkcję energii elektrycznej, a fachowcy zapewniają profesjonalne doradztwo i realizację projektu, dostosowując system do indywidualnych potrzeb. Długoterminowe oszczędności i dotacje stanowią silną zachętę do podjęcia tego ekologicznego kroku.
    • Napiszę Ci tak. Też miałem problem w domu na wsi, chciałem powiesić szafkę w łazience, a tam mam drewniane ściany i otwór wyszedł mi pomiędzy belkami. W mchu i paprociach (takie uszczelnienie pomiędzy belkami). Oczywiście, wcześniej jest płyta g/k i na niej glazura. Pojechałem z problemem do "Mrówki" i tam  gosciu pokazał mi praktycznie zwyczajne kołki fi 10, dość krótkie, chyba 60 mm. I zaręczył, że szafka nie spadnie. Będzie się trzymać na glazurze przyklejonej do płyty g/k. No i się trzyma! Na razie trzy lata minęły.  Płyta g/k mocowana jest do ściany drewnianej na placki klejowe, z tym że w miejscu placków w drewno wbijane były gwoździe tak, aby klej ich się trzymał. 
    • Podkład ma 0.01m2K/W, a panel >=0.081m2K/W. W obu przypadkach producenci deklaruja mozliwosc ukladania na ogrzewanie podlogowe. Wiec jesli u innych to zdaje egzamin, to tu jest cos nie tak...
    • Tak tak, ja wiem że kołek przydałby się dłuższy, ale jaki konkretnie zastosować? Chodzi mi o produkt.
    • Czyli takie rozwiązanie ma sens?   Odnośnie "sprzeczności" - masy KMB z tego co czytałem są bez rozpuszczalników, nakładane na zimno i mają niską emisyjność, spajają zarówno papę jak i folię PE, są elasyczne.   Dlaczego klej montażowy? Ma jakieś przewagi?   Ponadto pytanie czy tą papę (która ma już swoje lata) po wyczyszczeniu jakoś zagruntować?
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...