KAROI Napisano 25 marca 2010 Udostępnij #51 Napisano 25 marca 2010 Cytat Człowiek czuje wówczas, że jeszcze chwila i jest szansa zrozumieć więcej i czuć bardziej... Ech... Lirycznie zrobiło mi się na duszy Poeta? Filozof? Link do komentarza
JanuszK Napisano 31 stycznia 2013 Udostępnij #52 Napisano 31 stycznia 2013 Cytat Jestem na etapie poszukiwania projektu domu, a do tego zastanawiam sie nad tym czy wybrac dom z bala czy murowany??? Wiem ze obie wersje maja swoje plusy i minusy....Najbardziej mnie zastanawia zywotnosc domu z bala??? Czy moze on rownac z domem murowanym??? No i jak ceny, czy rzeczywiscie domy z bala moga byc tansze niz murowane??? Z gory dzieki za podpowiedzi... A myślałeś nad domem szkieletowym? Ja wlaśnie w takim mieszkam. To pewna alternatywa między balem a pustakami.z zewnątrz i w środku wygląda jak murowany, łatwo się go aranżuje w razie potrzeby, no i w naszych warunkach, gdzie nie szaleją tornada stoi solidnie Co najważniejsze - jest stosunkowo tani i szybko powstaje. 3tygodnie i po sprawie (oczywiście mowa o samym domu,fundamenty i wykonczenia to inna bajka). Na zdjęciu własnie masz taki domek- budował Stollux w CzeskimCieszynie. Link do komentarza
rokit Napisano 28 lutego 2013 Udostępnij #53 Napisano 28 lutego 2013 Cytat [attachment=15305:DowCzesk...ieszynie.jpg]A myślałeś nad domem szkieletowym? Ja wlaśnie w takim mieszkam. To pewna alternatywa między balem a pustakami.z zewnątrz i w środku wygląda jak murowany, łatwo się go aranżuje w razie potrzeby, no i w naszych warunkach, gdzie nie szaleją tornada stoi solidnie Co najważniejsze - jest stosunkowo tani i szybko powstaje. 3tygodnie i po sprawie (oczywiście mowa o samym domu,fundamenty i wykonczenia to inna bajka). Na zdjęciu własnie masz taki domek- budował Stollux w CzeskimCieszynie. A długo trwała budowa? Ile cie to kosztowało? Jesteś zadowolony ze Stolluxa, bo mi sie ich jeden dom podoba i sie zastanawiam... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się