pigwax Napisano 9 maja 2018 Udostępnij #1 Napisano 9 maja 2018 Hej mam ogródek na warzywa ogórki pomidory truskawki itp. wszystko po trochę , szukam pomysłu jak sobie poradzić z ciągłym plewieniem ogródka ciągle mi zarasta, trawą ,perz ,chwasty mlecze itp ,może znacie jakiś bezpieczny środek by nie zniszczyć upraw warzyw a ułatwić sobie życie z ciągłym plewieniem warzyw… Pozdro Link do komentarza
andrzej.ficon98 Napisano 9 czerwca 2018 Udostępnij #2 Napisano 9 czerwca 2018 Chyba nic nie chemicznego tu nie da rady polecić. Ogródek i jego uprawa wymagają czasu i doglądania. I tu chyba nic nie poradzisz, tylko plewić, plewić i jeszcze raz plewić.... Link do komentarza
Elfir Napisano 9 czerwca 2018 Udostępnij #3 Napisano 9 czerwca 2018 ściółkuj warzywa sieczką słomy Link do komentarza
Qworum Napisano 9 lipca 2018 Udostępnij #4 Napisano 9 lipca 2018 Ściółkuj i wszystkie mlecze do beczki z wodą po 2 tyg masz super nawóz. Poza tym ja między rzędami sieję rzodkiewkę, szczypiorek i różne zioła. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się