Skocz do zawartości

Historia edycji

klon

klon

Projekt 12,5 x 6,5 mam z dwóch stron 3 m od sąsiadów , drzwi z boku cofnięte o 1 m (jest 4) ale dzięki temu mam dwa okna 60 cm po bokach ścianek i nie pada mi bezpośrednio na drzwi , na bocznych ściankach w łazience i kuchni .

Takie coś podobnego weszło by u Ciebie ===== 1,5 m  od jednego sąsiada budynek + 6,5x(tu dowolność metrów ) + 4m od drugiego sąsiada (milszego ha ha ha) masz wiazd na działkę lub miejsce na wiatę z boku  budynku ( tylko spadki przód/tył  a nie bok ) Ja co prawda mam 3m+6.5+3 ale mam wiazdy z dwóch stron to mogłem sobie na to pozwolić .

klon

klon

Projekt 12,5 x 6,5 mam z dwóch stron 3 m od sąsiadów , drzwi z boku cofnięte o 1 m (jest 4) ale dzięki temu mam dwa okna 60 cm i nie pada mi bezpośrednio na drzwi , na bocznych ściankach w łazience i kuchni .

Takie coś podobnego weszło by u Ciebie ===== 1,5 m  od jednego sąsiada budynek + 6,5x(tu dowolność metrów ) + 4m od drugiego sąsiada (milszego ha ha ha) masz wiazd na działkę lub miejsce na wiatę z boku  budynku ( tylko spadki przód/tył  a nie bok ) Ja co prawda mam 3m+6.5+3 ale mam wiazdy z dwóch stron to mogłem sobie na to pozwolić .

klon

klon

Projekt 12,5 x 6,5 mam z dwóch stron 3 m od sąsiadów , drzwi z boku cofnięte o 1 m (jest 4) ale dzięki temu mam dwa okna 60 cm , na bocznych ściankach w łazience i kuchni .

klon

klon

Projekt 12,5 x 6,5 mam z dwóch stron 3 m od sąsiadów , drzwi z boku cofnięte o 1 m (jest 4) ale dzięki temu mam dwa okna 60 cm , na bocznych ściankach w łazience i kuchni .

Taki coś weszło by u Ciebie ===== 1,5 m  od jednego sąsiada budynek + 6,5x(tu dowolność metrów ) + 4m od drugiego sąsiada (milszego ha ha ha) masz wiazd na działkę lub miejsce na wiatę z boku  budynku ( tylko spadki przód/tył  a nie bok ) Ja co prawda mam 3m+6.5+3 ale mam wiazdy z dwóch stro to mogłem sobie na to pozwolić .

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...