Manu666 Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij #1 Napisano 11 kwietnia 2018 Cześć. Mam mały problem z instalacja pralki. Z podłączeniem pralki do wody nie mam problemu, natomiast nie bardzo wiem jak mam podłączyć odpływ. Na zdjęciu które widzicie mam 2 jakieś rurki. Proszę doradźcie w jaki sposób i do którego otworu powinienem podłączyć odpływ.... jestem zielony,a nie ukrywam ze bez pralki żyje się ciężko Link do komentarza
wojciech_pi Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij #2 Napisano 11 kwietnia 2018 Podłącz do dolnej rurki, a górną zakorkuj i zobacz czy odpływ działa , no bo kto może wywróżyć z fusów co tam pod płytkami jest Link do komentarza
Manu666 Napisano 11 kwietnia 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 11 kwietnia 2018 Generalnie fachowiec który to robił zostawił to tak jak na poniższym zdjęciu....Tak ogólnie to łowieniem być chyba jeden odpływ.. a druga rurka do czego może być ? No i w jaki sposób podłączyć ? Normalnie syfonem pralkowym? Link do komentarza
joks Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij #4 Napisano 11 kwietnia 2018 do dolnej dobrze gdybyś miał kolanko pcv 32mm 90st , wsadzić kolanko , wylotem do góry i wetknąć wąż od pralki , osylikonować i po wszytkim to łazienka jest ? Link do komentarza
retrofood Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij #5 Napisano 11 kwietnia 2018 50 minut temu, joks napisał: do dolnej dobrze gdybyś miał kolanko pcv 32mm 90st , wsadzić kolanko , wylotem do góry i wetknąć wąż od pralki , osylikonować i po wszytkim E tam, takie rozwiązania to nie dziś. Trzeba kupić syfon "pralkowy" i nie dziadować. Taki z kulką. Wąż od pralki nakłada się od dołu. SYFON NATYNKOWY CHROM ODPŁYW DO PRALKI I ZMYWARKI Link do komentarza
Gość Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij #6 Napisano 11 kwietnia 2018 Nie jest wykluczone, że do dolnej rurki trzeba podłączyć wąż od pralki - poprzez syfon pralkowy - natomiast do górnej rurki napowietrzacz... Link do komentarza
AntoniCNC Napisano 17 kwietnia 2018 Udostępnij #7 Napisano 17 kwietnia 2018 Ja mam taką gumową uszczelkę wetkniętą w taką dolną dziurę i do niej wąż aby ciśnienie przypadkiem nie wystrzeliło go z otworu. Też mam taki górny otwór ale nie używam go Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się