Mam taki kawałek rabatki,chciałabym fajnie go zagospodarować. Posadziłam kilka krzaczkow na zimę,chciałabym coś dosadzić zimozielnego.Pozatym przy samej kostce mają być kamyki
Mam taki kawałek rabatki,chciałabym fajnie go zagospodarować. Posadziłam kilka krzaczkow na zimę,chciałabym coś dosadzić zimozielnego.Pozatym przy samej kostce mają być kamykia
na reszcie rabaty kora czy kamyki po całości.
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Żenada to Ty jesteś. Natomiast ja jestem elektrykiem i chcę wiedzieć co TY uważasz za bzdury. Ale widzę, że mielić ozorem potrafisz, tyle że jak przychodzi do konkretów to śliny brakuje. Czyli jesteś takim elektrykiem jak z koziej doopy trąba.
A kto Ci opowiadał bajki że nie wydobywamy??? W Wigilię bajdy prawisz?
Wpadnij do mnie, mam jeszcze z pół tony, taki właśnie z lat 80-tych. Oddam Ci darmo abyś się nacieszył.
Zima nadciąga, to go pokruszysz i oblodzoną dróżkę posypiesz, bo do palenia on się nie nadawał i nie nadaje.
Prawdziwy fachowiec nie przychodzi tu się uczyć, bo uczył się w szkole. A Twoje krytyki laikowi w niczym nie pomagają. Mędrkować każdy potrafi, nawet przedszkolak, tyle że z tego nic nie wynika.
Komentarz dodany przez Alek: Prawdziwy fachowiec profesjonalista dostrzeże te bzdury oi nie trzeba mu konkretnie tych bzdetów pokazywać a laikowi to po co? przecież mając odrobine rozumu nie będzie sam robił instalacji.