Zaczełam dziś wycinać piankę, ale lekko nie jest , jutro zajmie mi to chyba z 2 h jak nie lepiej. Jak widac szpara jest nawet na centymetr. Nie wiedziałam tego od razu. WYdaje mi się,że za dużo piany aplikowanej od drugiej str wysadziło słup
Dzień dobry, maluje mieszkania, domy, bura, lokale handlowe na terenie Warszawy i okolic. Działam sprawnie, fachowo i dokładnie. Termin u mnie to rzecz święta, zatem o punktualność martwić się nie trzeba,
Zapraszam do zapoznania się z oferowanymi przeze mnie usługami na mojej stronie malowanie24.com
Zapraszam do kontaktu
tel. 666-045-433
email: biuro@malowanie24.com
Komentarz dodany przez nikot: Rękojmia wiary publicznej KW nie jest wolna od ryzyka; nieuczciwy własciciel nieruchomości może ją dzięki tej rękojmi, sprzedać dwa razy: https://pamietnikwindykatora.pl/sprzedaz-juz-sprzedanej-nieruchomosci/ czyli oszukać drugiego nabywcę (albo pierwszego, zależy).
Komentarz dodany przez Lanca: Miałem problem z kuną wiele nie pomagało ,więc zastosowałem siarkę ogrodniczą ,w małych puszkach metalowych rozłożyłem po pomieszczeniach i rozpaliłem ,gryzący dym ,wyziewy skutecznie odstraszyły tego zwierzaka .Warunek ,że miejsca spalania siarki będą bezpieczne i nie zagrożą powstaniu zarzewia ognia.Powodzenia z rozsądkiem