Skocz do zawartości

Historia edycji

bobiczek

bobiczek

15 godzin temu, MariuszJ napisał:

Proszę o opinie .

Znalazłem firmę, która buduje domy z lekkiego betonu na bazie spienionego szkła.

Jak się ma ta technologia do tradycyjnej czy też do domów z prefabrykacji kermazytowej ?

Ma się strasznie drogo. Z tego co sprawdziłem taki Perinsul daje radę na ściskanie, ale tylko w budynku parterowym. W piętrowym już niekoniecznie albo z kłopotami.                                     

Metr bieżący to koszty prawie 40 euro ( bloczki 9x25x45 cm i u=0,5 )

Kurewsko drogo.

A jakiej konkretnie szukasz opinii? Czego ma dotyczyć?

bobiczek

bobiczek

Witam,

Proszę o opinie .

Znalazłem firmę, która buduje domy z lekkiego betonu na bazie spienionego szkła.

Jak się ma ta technologia do tradycyjnej czy też do domów z prefabrykacji kermazytowej ?

Ma się strasznie drogo. Z tego co sprawdziłem taki Perinsul daje radę na ściskanie, ale tylko w budynku parterowym. W piętrowym już niekoniecznie albo z kłopotami.                                     

Metr bieżący to koszty prawie 40 euro ( bloczki 9x25x45 cm i u=0,5 )

Kurewsko drogo.

bobiczek

bobiczek

Witam,

Proszę o opinie .

Ma się strasznie drogo. Z tego co sprawdziłem Perinsul daje radę na ściskanie, ale tylko w budynku parterowym. W piętrowym już niekoniecznie albo z kłopotami.                                      Metr bieżący to koszty prawie 40 euro ( bloczki 9x25x45 cm i u=0,5 )

Kurewsko drogo 

bobiczek

bobiczek

Witam,

Proszę o opinie .

Ma się strasznie drogo. Z tego co sprawdziłem Perinsul daje radę na ściskanie, ale tylko w budynku parterowym. W piętrowym już niekoniecznie albo z kłopotami. 1 metr bieżący to kosztuje prawie 40 euro ( bloczki 9x25x45 cm i u=0,5 )

Kurewsko drogo 

bobiczek

bobiczek

Witam,

Proszę o opinie .

Znalazłem firmę Hoger, która buduje domy z lekkiego betonu na bazie spienionego szkła.

Ma się strasznie drogo. Z tego co sprawdziłem Perinsul daje radę na ściskanie, ale tylko w budynku parterowym. W piętrowym już niekoniecznie albo z kłopotami. 1 metr bieżący to kosztuje prawie 40 euro ( bloczki 9x25x45 cm i u=0,5 )

Kurewsko drogo 

bobiczek

bobiczek

Witam,

Proszę o opinie .

Znalazłem firmę Hoger, która buduje domy z lekkiego betonu na bazie spienionego szkła.

Kurewsko drogo 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...