Rom70 Napisano 23 listopada 2017 Udostępnij #1 Napisano 23 listopada 2017 Proszę o pomoc i rade w następującej sprawie. Mam w przedpokoju szafę wstawioną w narożnik, czyli w zasadzie dwa boki. Zrobiona jest z klepki boazeryjnej świerkowej, polakierowana. Chciałbym ja zrobić na biało, tak aby wyglądała prawie jak ściana, przyjemniej ten bok bez drzwi. Widziałem coś podobnego w tv, gdzie wykorzystano flizelinę. Nie wiem zupełnie jak się do tego zabrać i czy to w ogóle jest dobry pomysł. Dodam, ze nie mam żadnej praktyki w sprawach remontowych a i wiek raczej jesienny, co nie znaczy, ze nie jestem gotów się za to zabrać, przy dobrej radzie fachowców. Pozdrawiam życzliwych i czekam na rady. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 23 listopada 2017 Udostępnij #2 Napisano 23 listopada 2017 Wystarczy przykręcić płytę gipsowo-kartonową i pomalować - będzie jak ściana. Link do komentarza
Rom70 Napisano 23 listopada 2017 Autor Udostępnij #3 Napisano 23 listopada 2017 Tylko to dodatkowa grubość, co przy zlicowaniu ze ścianą nie zda egzaminu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się