Mateusz Madejski Napisano 26 października 2017 Udostępnij #1 Napisano 26 października 2017 Ile kosztuje ocieplenie poddasza wełna 15 i przykrycie folia paroizolacyjna? Interesuje mnie cena za metr robocizny. Woj. Zachodniopomorskie. 1 Link do komentarza
joks Napisano 26 października 2017 Udostępnij #2 Napisano 26 października 2017 15 cm wełny ?? po co?? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 października 2017 Udostępnij #3 Napisano 26 października 2017 1 godzinę temu, Mateusz Madejski napisał: Ile kosztuje ocieplenie poddasza wełna 15 i przykrycie folia paroizolacyjna? Interesuje mnie cena za metr robocizny. Woj. Zachodniopomorskie. Około 30 zł za m2. Tylko pytanie co chcesz ocieplać taką grubością? W zasadzie to przy dobrych chęciach sam byś ja położył. Link do komentarza
Kolport Napisano 20 grudnia 2017 Udostępnij #4 Napisano 20 grudnia 2017 Na poddaszu to min. 30 cm się daje. 15 niewiele się zdziała, szkoda prądu. Link do komentarza
Django Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij #5 Napisano 18 stycznia 2018 Myślicie że taką 30cm ocieplenie mieszkania na poddaszu będzie dobrym pomysłem? rodzice mają takie mieszkanie W lato mają saunę, w zimę kostnicę że żyć się odechciewa.. Link do komentarza
Budujemy Dom - podstawa domu Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij #6 Napisano 18 stycznia 2018 30-cm ocieplenie dachu to obecnie standard. Co do sauny - jeśli są okna dachowe, to trzeba pomyśleć o osłonach przeciwsłonecznych. Link do komentarza
Transport-hds24 Napisano 28 lutego 2018 Udostępnij #7 Napisano 28 lutego 2018 A co sądzicie o izolacji natryskowej? Bo to w chwili obecnej również bardzo popularne i dobre, efektywne rozwiązanie, które mogę polecić. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się