Takie tam ... przemyślenia.
Kiedyś Solange napisała gdzieś takie dłuuuugaśne stwierdzenie, które zasadniczo sprowadzało się do tego, że Redakcja straciła dystans - w domyśle - poniekąd wskutek integracji z Forumowiczami.
No i tak co jakiś czas wracam do tego myślami i nie daje mi spokoju. Próbowałam ten wpis Soli znaleźć, ale chyba wymiotło
No i tak dziś zasłyszałam, zaczytałam coś co uruchomiło skojarzenie w tym właśnie temacie, a które idealnie oddaje moje zdanie na ten temat. Ponieważ nie zgadzam się ze stwierdzeniem Solki (przy całym szacunku jaki do Niej mam) ... postanowiłam ruszyć temat.
Są to słowa Naczelnego Radia Z podsumowujące mijające właśnie Lato z Z , cytuję:
"Naszą wartością dodaną ze spotkań z forumowiczami, jest to że mogliśmy się z nimi spoufalić".
Spotykali się z nimi przy "objazdowych" festynach jakie zorganizowali na terenie całej Polski.
Tak więc .... doceńmy to, że Nasza Redakcja chce się z nami integrować, a Redakcja niech również doceni to, że my chcemy integrować się z Nią.
Bo tak jak funkcjonuje stwierdzenie: " Nic o nas bez nas" , tak tutaj jak cholera pasuje: "Nic z Nami bez Was" i odwrotnie ... czy jakoś to tak
Tyle