Hurtownia budowlana: CMB Centrum Materiałów Budowlanych
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez marcin1509 · Napisano
Każdy ma licznik w swojej części domu. Teraz jest tak, że na strychu jest jedno zabezpieczenie bezpiecznikiem 25A. Nie ma zabezpieczeń po obu stronach, bo jakby było to by to działało tak jak piszesz. Byłem w dziale przyłączeń w Malborku, niestety Pan który tam siedział dam nam tylko wniosek o nowe przyłącze. Jeszcze takie pytanie - to wnioskować o nowe przyłącze musimy tak, jakbyśmy w ogólne nie mieli żadnego? (Bo wnioski się różnią w zależności od tego, czy to nowy obiekt czy istniejący) i czy nie będziemy musieli podawać informacji na temat instalacji sąsiadów? -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Mojka: Zależało mi żeby mieć funkcjonalną łazienkę i taka jest. Na toalecie zamontowaliśmy deskę myjącą uspa, jest też spora wanna z deszczownicą no i dużo miejsca do przechowywania -
Od kilku lat moda łazienkowa nieustannie cyrkuluje wokół kilku standardowych trendów i tak naprawdę co sezon poznajemy jedynie ich wdzięczne modyfikacje. Przyczyną dla której niezmiennie oscylujemy pomiędzy ewoluującymi stylami glamour, boho, skandynawskim czy też industrialnym, są ich wspólne wartości. Ekologia i personifikacja – to słowa klucze, które otwierają drzwi do każdej nowoczesnej łazienki, bez względu na stylistyczną bazę według której została zaprojektowana. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/113806-jak-urzadzic-nowoczesna-lazienke-trendy-lazienkowe-na-rok-2025
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Henryk1965: Mam oczyszczalnie ze zdjęcia, sprawdza się bardzo dobrze. -
Przydomowa biologiczna oczyszczalnia ścieków z osadem czynnym to nowoczesne i ekologiczne rozwiązanie, które znacząco przewyższa tradycyjne szamba ekologiczne i osadniki gnilne. Dzięki wysokiej skuteczności oczyszczania, redukcji nieprzyjemnych zapachów, niższym kosztom eksploatacji oraz możliwości legalnego odprowadzania ścieków, staje się coraz popularniejszym wyborem dla właścicieli domów. Przedstawiamy 10 kluczowych przewag tego rozwiązania, które przekonają, że inwestycja w przydomową oczyszczalnię biologiczną to korzyść zarówno dla portfela, jak i środowiska. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/a/113709-10-zalet-przydomowej-biologicznej-oczyszczalni-sciekow-z-osadem-czynnym
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się