slaweczek Napisano 3 października 2016 Udostępnij #1 Napisano 3 października 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat foliowych sufitów. Widziałem coś takiego w internecie i jestem ciekaw jaka jest cena założenia takiego sufitu oraz czy trzeba go jakoś specjalnie pielęgnować ? Link do komentarza
meandmyframe Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij #2 Napisano 9 lutego 2017 Możesz pokazać jakiś przykład ? Co konkretnie masz na myśli ? Będzie łatwiej pomóc Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij #3 Napisano 10 lutego 2017 np. http://elektrospec24.pl/cennik-sufity.html Link do komentarza
Gość stach Napisano 10 lutego 2017 Udostępnij #4 Napisano 10 lutego 2017 Popatrz Orle, jak to niektórzy nie wierzą w możliwości Wujka Google ... Trzeba im kawę na ławę... Link do komentarza
SkyWalker Napisano 24 lutego 2017 Udostępnij #5 Napisano 24 lutego 2017 Według mnie wygląda to dość kiczowato, ale jeżeli ktoś potrzebuje mieć taki efekt to OK. Ja bym u siebie nie zrobił. Link do komentarza
Policjant Napisano 26 lutego 2017 Udostępnij #6 Napisano 26 lutego 2017 Też mi się nie podoba, ale jak ktoś ma cały dom w formie jw. to i taki sufit będzie pasował. Link do komentarza
Diames Napisano 27 czerwca 2017 Udostępnij #7 Napisano 27 czerwca 2017 Nie wiem jaka jest cena założenia takiego sufitu, ale pewnie zależy to tylko i wyłącznie do tego czy zdecydujesz sie na samodzielne prace czy zlecisz to firmie zewnętrznej, bo koszt samych materiałów jest raczej znany. Swoją drogą również nie polecam, wygląda to w praktyce bardzo tandetnie. Link do komentarza
Chene Napisano 14 lipca 2017 Udostępnij #8 Napisano 14 lipca 2017 Wygląda co prawda dość tandetnie jak dla mnie, ale jeżeli Ci się podoba to śmiało inwestuj w to. Link do komentarza
smertelk Napisano 20 lipca 2017 Udostępnij #9 Napisano 20 lipca 2017 Według mnie też jest to bardzo tandetne... Nie sądzę żebym kiedykolwiek zdecydował się na coś podobnego ;d. Ale każdy ma przecież swój gust Link do komentarza
monikamirror7 Napisano 28 lipca 2017 Udostępnij #10 Napisano 28 lipca 2017 Wg mnie zależy. Niektóre wyglądają naprawdę super, zwłaszcza te podświetlane na całej powierzchni albo gwieździste niebo. Ale prawda jest taka, że nie wszędzie można takie rozwiązanie zastosować i nie wszędzie będzie się ono ładnie reprezentowało. Mam znajomego, który pracuje firmie zajmującej się sufitami napinanymi. Mimo, że na początku byłam negatywnie nastawiona, to od kiedy zobaczyłam zdjęcia niektórych realizacji - zmieniłam zdanie i uważam, że ZALEŻY co gdzie i jak.. Link do komentarza
Tadeusz123 Napisano 1 sierpnia 2017 Udostępnij #11 Napisano 1 sierpnia 2017 Zwykłe białe połyski prezentują się całkiem ciekawie w łazienkach. Wiadomo każdy ma swoje upodobania. Nie można z góry skreślić takich rozwiązań. Link do komentarza
KamilaMeble Napisano 7 września 2017 Udostępnij #12 Napisano 7 września 2017 Tutaj mogę się zgodzić, trzeba sprawdzić jak prezentują się tego typu sufity na żywo i wtedy mamy porównanie, najlepsze wrażenie sprawia jeżeli jest całkowicie podświetlony, dla mnie rewelacja Link do komentarza
darriofee Napisano 3 października 2017 Udostępnij #13 Napisano 3 października 2017 Może w jednym pokoju coś takiego jest fajnego, ale w całym domu/mieszkaniu bym się nie zdecydował. Link do komentarza
Orgo Napisano 10 listopada 2017 Udostępnij #14 Napisano 10 listopada 2017 Trochę dziwne, ale może nie nadążam Link do komentarza
Elfir Napisano 10 listopada 2017 Udostępnij #15 Napisano 10 listopada 2017 bo to nie foliowy sufit tylko napinany Link do komentarza
Gość Napisano 11 listopada 2017 Udostępnij #16 Napisano 11 listopada 2017 A co tam napinasz na tym suficie - nie folię przypadkiem ? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się