lukasz782873 Napisano 3 maja 2016 Udostępnij #1 Napisano 3 maja 2016 mam pytanie ,bylem juz u kilku majstrow z wycena i cenny sa rozne i nie wiem co robic prosze o propozycje ponizej jest link http://pracownia-projekty.dom.pl/da_elian_ps_ce.htmprosze o propozycje w stanie surowym Link do komentarza
lukasz782873 Napisano 3 maja 2016 Autor Udostępnij #2 Napisano 3 maja 2016 caly budynek ma 130m2 z garazem firma proponowala mi 5 tys.za wykopanie zalanie i wymurowanie fundamentow 8tys za postawienie wszystkicg scian i kominow8tys za wykonanie stropu teriwa jak myslycie to dobra cena?????? Link do komentarza
vyha Napisano 12 sierpnia 2016 Udostępnij #3 Napisano 12 sierpnia 2016 Cytat caly budynek ma 130m2 z garazem firma proponowala mi 5 tys.za wykopanie zalanie i wymurowanie fundamentow 8tys za postawienie wszystkicg scian i kominow8tys za wykonanie stropu teriwa jak myslycie to dobra cena?????? to może napisz jeszcze skąd jesteś, bo w zależności od regionu ceny mogą się znacznie wahać Link do komentarza
Acrobatics Napisano 24 sierpnia 2016 Udostępnij #4 Napisano 24 sierpnia 2016 Cytat caly budynek ma 130m2 z garazem firma proponowala mi 5 tys.za wykopanie zalanie i wymurowanie fundamentow 8tys za postawienie wszystkicg scian i kominow8tys za wykonanie stropu teriwa jak myslycie to dobra cena?????? Chyba nie najgorzej. Tak jak poprzednik pisał, może napisz skąd jestes? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 24 sierpnia 2016 Udostępnij #5 Napisano 24 sierpnia 2016 Cytat caly budynek ma 130m2 z garazem firma proponowala mi 5 tys.za wykopanie zalanie i wymurowanie fundamentow 8tys za postawienie wszystkicg scian i kominow8tys za wykonanie stropu teriwa jak myslycie to dobra cena?????? Ceny relatywnie do różnych etapów są nie równe, znaczy się za postawienie ścian jest bardzo tanio ale za strop to już przesadzili i to grubo.Ale jako całość cenowo jest ok.Nie widzę tylko co z chudą posadzka i piaskiem, czy to jest ujęte pod wykopanie, zalanie i wymurowanie fundamentów? Link do komentarza
Acrobatics Napisano 26 sierpnia 2016 Udostępnij #6 Napisano 26 sierpnia 2016 skontaktuj się z firmą Mytkowski, dla mnie budowali cały dom jakiś czas temu, co prawda z ich projektu, ale miałem go już w cenie. Ogólnie moge szczerze polecić Link do komentarza
Alutka32 Napisano 29 września 2016 Udostępnij #7 Napisano 29 września 2016 Powiem Wam szczerze, że sama noszę się z zamiarem wybudowania domu, ale koszty dosłownie mnie przerażają:( Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 29 września 2016 Udostępnij #8 Napisano 29 września 2016 Cytat Powiem Wam szczerze, że sama noszę się z zamiarem wybudowania domu, ale koszty dosłownie mnie przerażają:( A co myślałaś, że za 1000 zł wybudujesz dom? Link do komentarza
Przemo5936 Napisano 29 września 2016 Udostępnij #9 Napisano 29 września 2016 mnie ekipa kosztowała 35 tysięcy złotych. Dom 110 m2 +63 m2 piwnicywykonywali wszystko włącznie z więzbą i deskowaniem dachu. Link do komentarza
mac10 Napisano 2 października 2016 Udostępnij #10 Napisano 2 października 2016 Cytat mnie ekipa kosztowała 35 tysięcy złotych. Dom 110 m2 +63 m2 piwnicywykonywali wszystko włącznie z więzbą i deskowaniem dachu. Mozna wiedziec skad jestes i co to za ekipa? Oczywiscie mozesz mi napisac na pw jesli nie chcesz tutaj. Dzieki Link do komentarza
Przemo5936 Napisano 2 października 2016 Udostępnij #11 Napisano 2 października 2016 ja jestem z Mazur. okolica miasta Pisz. jak bedziesz potrzebował dam Tobie namiary. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się