marcik2 Napisano 24 lutego 2016 #1 Napisano 24 lutego 2016 Kiedy ta zima się skończy. Co chwile mrozi i snieg. Nie mam jzu czym palic a na dwa meisiac gora nie oplaca się ladowac do piwnicy 1,5 tony wegla. Gdzie można kupic male ilości. 100-200 kg – najlepiej pakowany - tanio?
el-instalator Napisano 24 lutego 2016 #2 Napisano 24 lutego 2016 Cytat Kiedy ta zima się skończy. Co chwile mrozi i snieg. Nie mam jzu czym palic a na dwa meisiac gora nie oplaca się ladowac do piwnicy 1,5 tony wegla. Gdzie można kupic male ilości. 100-200 kg – najlepiej pakowany - tanio? To podaj chociaż skąd jesteś.
ewamariusz Napisano 24 lutego 2016 #3 Napisano 24 lutego 2016 Cytat Kiedy ta zima się skończy. Co chwile mrozi i snieg. Nie mam jzu czym palic a na dwa meisiac gora nie oplaca się ladowac do piwnicy 1,5 tony wegla. Gdzie można kupic male ilości. 100-200 kg – najlepiej pakowany - tanio? Dlaczego nie opłaca się ładować do piwnicy, przecież jak nie wypalisz to zostanie Ci na przyszła zimę.
chive Napisano 25 lutego 2016 #5 Napisano 25 lutego 2016 U mnie na każdym składzie sprzedają nawet workowany , w marketach, w necie. Nie wiem gdzie ty widzisz problem. Wystarczy wyjść z domu a nawet kupić online można
ogrod4nica Napisano 29 lutego 2016 #6 Napisano 29 lutego 2016 Cytat Kiedy ta zima się skończy. Co chwile mrozi i snieg. Nie mam jzu czym palic a na dwa meisiac gora nie oplaca się ladowac do piwnicy 1,5 tony wegla. Gdzie można kupic male ilości. 100-200 kg – najlepiej pakowany - tanio? Ja kupuje w internecie od dużej firmy. Nie zdradzę nazwy bo nie chcesiac reklamy (TO). Sprzedaja nawet male ilości, pol tony to drobiazg. A można sprawdzić czy akurat tem eko odpowiada. A jak nie to markety budowlane, pelno tego.
marcelkromp Napisano 29 lutego 2016 #7 Napisano 29 lutego 2016 W workach w casto i liroyu jest wegiel i ekogroszek. Tego ze zwierzakami sporo. Ale trzeba uwazac bo na najtańszym niektórzy się przejechali. Jak masz pieniądze wybieraj wyzsza polke cenowa, do testowania.
ted_t Napisano 29 lutego 2016 #8 Napisano 29 lutego 2016 Cytat W workach w casto i liroyu jest wegiel i ekogroszek. Tego ze zwierzakami sporo. Ale trzeba uwazac bo na najtańszym niektórzy się przejechali. Jak masz pieniądze wybieraj wyzsza polke cenowa, do testowania. No nie wszyscy chcą sprzedawac niewielkie ilości. Wiadomo im więcej kupisz tym lepiej dla posrednika. A im więcej tym taniej.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się