stanislaw12345 Napisano 29 grudnia 2015 Udostępnij #1 Napisano 29 grudnia 2015 Z prośbą o odpowiedź.Mam działkę 70 arów trzeciej klasy, chcę wybudować na niej dom.Problem w tym , że Gmina nie pozwoli wybudować, bo to ziemia trzeciej klasy.Co zrobić i jak, żeby wybudować ten dom ??proszę o odpowiedź Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 grudnia 2015 Udostępnij #2 Napisano 29 grudnia 2015 Pytałeś o to i dostałeś odp. na piśmie, Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 29 grudnia 2015 Udostępnij #3 Napisano 29 grudnia 2015 Cytat Pytałeś o to i dostałeś odp. na piśmie, Taka obcykana a nie wie, że na trzeciej klasie nie można się budować, no chyba że ma się status rolnika. Cytat Z prośbą o odpowiedź.Mam działkę 70 arów trzeciej klasy, chcę wybudować na niej dom.Problem w tym , że Gmina nie pozwoli wybudować, bo to ziemia trzeciej klasy.Co zrobić i jak, żeby wybudować ten dom ??proszę o odpowiedź Jest plan dla tego terenu?Zawsze możesz wystąpić o odrolnienie, ale to trochę kosztuje (bynajmniej kiedyś to trochę kosztowało). Link do komentarza
rustin Napisano 29 grudnia 2015 Udostępnij #4 Napisano 29 grudnia 2015 Ponoć mają znieść tą ustawę , że trzeba być rolnikiem.Przed kupnem sprzedający jeżeli jest rolnikiem mógł to zrobić , teraz to już chyba za późno dopóki nie zmienią przepisów. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się