stokrotka.35 Napisano 31 października 2015 Udostępnij #1 Napisano 31 października 2015 Ma ktoś takie, czy też podobne u siebie w domu?Nie wpływają negatywnie na nasze zdrowie? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 31 października 2015 Udostępnij #2 Napisano 31 października 2015 Cytat Nie wpływają negatywnie na nasze zdrowie? Podobno raka można od nich dostać. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 31 października 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 31 października 2015 Cytat Podobno raka można od nich dostać. Aha. Link do komentarza
marademiagirl Napisano 28 listopada 2015 Udostępnij #4 Napisano 28 listopada 2015 chyba są mało praktycznie. przecież to żarówka bez żadnej osłony i świeci prosto w oczy Link do komentarza
PiotrDomagala Napisano 2 grudnia 2015 Udostępnij #5 Napisano 2 grudnia 2015 Głupoty gadacie. Gdyby można było dostać od nich raka to by nikt ich nie sprzedawał. Raka dostaniesz od jedzenia w Mc'D prędzej :P Podoba mi się takie oświetlenie, ale jako ozdobne, a nie praktyczne. Szybko męczą się oczy. Na pewno nie stosuj takich żarówek przy tv albo do czytania. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 2 grudnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 2 grudnia 2015 Cytat Głupoty gadacie. Gdyby można było dostać od nich raka to by nikt ich nie sprzedawał. Raka dostaniesz od jedzenia w Mc'D prędzej :P Podoba mi się takie oświetlenie, ale jako ozdobne, a nie praktyczne. Szybko męczą się oczy. Na pewno nie stosuj takich żarówek przy tv albo do czytania. Nie załapałeś żartu? Nie bądź taki poważny. Przecież to oczywista oczywistość, że nie są szkodliwe dla zdrowia jeżeli są w sprzedaży. A co do stosowania to są "żarówki" ozdobne ,a nie użytkowe. Link do komentarza
Rosvane Napisano 14 grudnia 2015 Udostępnij #7 Napisano 14 grudnia 2015 Kolega ma takie w "pokoju kinowym";) dokładnie niebieskie, są jako dodatek, do robienia nastroju;) Link do komentarza
remik112 Napisano 15 grudnia 2015 Udostępnij #8 Napisano 15 grudnia 2015 Raka można dostać chyba od wszystkiego teraz... Widziałem kiedyś jak sobie ktoś dla nastroju LEDy wrzucał za ekran monitorów/TV na przykład - też ciekawy efekt. Link do komentarza
Rosvane Napisano 16 stycznia 2016 Udostępnij #9 Napisano 16 stycznia 2016 Ledy za TV widziałam i super to wygląda, philips ma w ofercie telewizory, seria nazywa się ambilight. Z tyłu tv są ledy i ich kolor zmienia się w zależności od tego co jest na ekranie, jak się ma tv na ścianie to wygląda to świetnie;) Link do komentarza
betina1 Napisano 16 stycznia 2016 Udostępnij #10 Napisano 16 stycznia 2016 mój znajomy też ma takie ledy Link do komentarza
retrofood Napisano 16 stycznia 2016 Udostępnij #11 Napisano 16 stycznia 2016 A w którym miejscu tam na obrazku są led-y? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się