Kosmitka Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #1 Napisano 16 czerwca 2015 Hej,Zamierzamy urządzić synowi (l. 11) sypialnię i mamy dylemat, bo on upiera się przy czymś kolorowym (ostatnie zdjęcie we wpisie). Wiadomo, to jego pokój, więc powinien mieć decydujący głos, ale czy za kilka lat nie uzna takich kolorów za obciachowe? Wiadomo, że dzieci bywają wybredne, szczególnie nastolatkowie Link do komentarza
Gość stach Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #2 Napisano 16 czerwca 2015 Jak uzna te kolory za obciachowe to przemalujesz, a może on sam sobie pomaluje na inne...Ale coś mi się wydaje, że spamujesz z lekka... Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #3 Napisano 16 czerwca 2015 Cytat Wiadomo, to jego pokój, więc powinien mieć decydujący głos, ale czy za kilka lat nie uzna takich kolorów za obciachowe? Rozwiń A co ile lat malujesz mieszkanie - zwłaszcza pokój nastolatka ? Link do komentarza
Kosmitka Napisano 16 czerwca 2015 Autor Udostępnij #4 Napisano 16 czerwca 2015 Cytat A co ile lat malujesz mieszkanie - zwłaszcza pokój nastolatka ? Rozwiń Za cztery lata mu się odwiedzi i będę miała narzekające dziecko, więc rzeczywiście lepiej będzie znowu pomalować niż słuchać ciągłych narzekań. Ewentualnie spróbuję przekonać go do jednej kolorowej ściany, a reszta będzie w bieli. Powinno wyglądać OK Link do komentarza
PaulinaPk Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #5 Napisano 16 czerwca 2015 Mi sie wydaje, ze najlepiej pomalowac sciany na neutralny kolor, a potem ozdobic zgodnie z zainteresowaniami dziecka za pomoca tak popularnych od jakiegos czasu naklejek na sciane, posterow itd; wtedy mozna czesto i latwo zmieniac dekoracje Link do komentarza
Kosmitka Napisano 17 czerwca 2015 Autor Udostępnij #6 Napisano 17 czerwca 2015 Cytat Mi sie wydaje, ze najlepiej pomalowac sciany na neutralny kolor, a potem ozdobic zgodnie z zainteresowaniami dziecka za pomoca tak popularnych od jakiegos czasu naklejek na sciane, posterow itd; wtedy mozna czesto i latwo zmieniac dekoracje Rozwiń A te naklejki da się potem bezproblemowo odlepić? Link do komentarza
daggulka Napisano 17 czerwca 2015 Udostępnij #7 Napisano 17 czerwca 2015 Cytat A te naklejki da się potem bezproblemowo odlepić? Rozwiń Na tapecie mam naklejkę .... literki .... podważam - schodzi bezproblemowo i najważniejsze - bez tapety Link do komentarza
Jerzy32 Napisano 30 października 2015 Udostępnij #8 Napisano 30 października 2015 Skoro pokój dziecka, niech samo zdecyduje jakie chce mieć kolory - to ona ma się czuć w nim dobrze. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się