Jakie kolory w łazience
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Mam do wytynkowania dosłownie z 5m2 sufitu na klatce schodowej. Chcę położyć jak najcięńszą warstwę, bo w tej chwili jest już tam chyba mniej niż 2m wysokości. Tak jak na fotce widać nierówność od szalunku. Chcę wyciąć bruzdy na listwy i położyć tynk, albo jakąś zaprawę naprawczą. Są takie, które już od 3mm można kłaść, coś polecacie? Nie wiem czy gipsową, czy wapienną, bo generalnie tynkowałem zawsze swojej roboty cementowo-wapienną. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Pchełki są i są pchełki. Są ze trzy, cztery rodzaje, jedna wystaje mocno, druga tak sobie a trzecia nie wystaje poza profil. Czasami bez pcheł się nie da, brak podejścia. Ten nieogolony ci to wytłumaczy łopatologicznie.
-
https://allegro.pl/oferta/klej-i-uszczelniacz-do-plyt-budowlanych-plyty-panele-listwy-do-it-300ml-10841772957
-
Wystają bez płyty. Pod płytą już nie. Ale Twój cyrk, Twoje małpy.
-
Z tego co piszą w komentarzach, to te Yato czy tej klasy najtańsze to trzeba się dobrze przyłożyć żeby zacisnąć. Ale z tą przeróbką to nienajgorszy pomysł, bo syn mi wyspawa jak będę chciał, bo już myślałem, żeby te Knaufa przerobić. A z tą droższą to zobaczę jeszcze jak z kasą będę stał, bo na zarobek bym nie oszczędzał, a na dwa pokoje to nie bardzo się opłaca. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Tego właśnie chce uniknąć, bo pchełki z 2mm wystają. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się