jachubn Napisano 10 stycznia 2015 Udostępnij #1 Napisano 10 stycznia 2015 Witam,Jestem przed rozbiórką domu bliźniaka. Na tej samej działce chcę wybudować dom tylko tak aby zachować odległości prawne 4m itd.Czy da się ubezpieczyć wyburzenie ? chodzi mi o wypadek np. pęknięć w budynku sąsiednim itp. żeby sąsiad się mnie nie czepiał później, a raczej żebym miał święty spokój w razie czego. Ubezpieczenie budowy to wiadomo - jest pełno informacji więc raczej interesuje mnie wyburzenie.pozdrawiam Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 stycznia 2015 Udostępnij #2 Napisano 10 stycznia 2015 Cytat Witam,Jestem przed rozbiórką domu bliźniaka. Na tej samej działce chcę wybudować dom tylko tak aby zachować odległości prawne 4m itd.Czy da się ubezpieczyć wyburzenie ?.... poprzez rozbierającego, jeżeli to Ty - idź do ubezpieczyciela i to uzgodnij 2 Link do komentarza
jachubn Napisano 10 stycznia 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 10 stycznia 2015 Cytat poprzez rozbierającego, jeżeli to Ty - idź do ubezpieczyciela i to uzgodnij ok dzięki,w tygodniu uzgodnię to z firmą co będzie rozbierać.Ciekawe co wymyślą czy mają jakieś oc ... Link do komentarza
Barbossa Napisano 11 stycznia 2015 Udostępnij #4 Napisano 11 stycznia 2015 muszą mieć Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się