Pomocnik Napisano 23 października 2014 Udostępnij #1 Napisano 23 października 2014 W sypialni zdecydowałam się na ułożenie dekoracyjnego tynku z masy gipsowej. Murarz wykonał z niej kilka próbnych zacierek i wybrałam jedną z nich. Kiedy wróciłam z pracy i zobaczyłam tynk na całej powierzchni ścian, załamałam się. Wyglądał okropnie! - mówi Ewelina, Członkini Klubu Budujących Dom, która dekorowała ściany 2,5 roku temu. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/sciany-wewnetrzne/a/19006-dekoracje-scian-fototapetami-i-tynkiem-z-masy-gipsowej Link do komentarza
Gość Ewelina Napisano 28 listopada 2014 Udostępnij #2 Napisano 28 listopada 2014 ja do fototapet nie moge sié jakos przekonac. Wlasnie bardziej pasuje mi kamien scienny, to cos bardziej stylowego Link do komentarza
Gość Ekspert Sztukaterii WMB Napisano 23 kwietnia 2015 Udostępnij #3 Napisano 23 kwietnia 2015 Zamiast fototapety można zastosować panele dekoracyjne 3D - element sztukaterii, która powraca do trendów dekoracji. Są na pewno oryginalnym i nietuzinkowym rozwiązaniem, a ich fantastyczne możliwości dekoracyjne pozwalają trwale zmienić charakter każdego wnętrza. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się