Skocz do zawartości

Historia edycji

Lucka123

Lucka123

tak, ta od grzania chodzi cały czas . No własnie dla mnie też dlatego chciałam zapytać co i jak :( specjalnie dlatego zamontowałam podlicznik na miejsce gdzie znajdują się obydwie pompy, na tę Viteco podpięłam dodatkowo odzielne urządzenie, na 22,h ta od wody i podłogówki zużyła 12,2 kwh , a ta od grzania mieszkania jak sobie odjęłam jjedno od drugiego to wychodzi około 1,5kwh . Aha nie wiem czy to ma znaczenie, pompa od grzania konwektorami jest pompą gruntową

Lucka123

Lucka123

tak, ta od grzania chodzi cały czas . No własnie dla mnie też dlatego chciałam zapytać co i jak :( specjalnie dlatego zamontowałam podlicznik na miejsce gdzie znajdują się obydwie pompy, na tę Viteco podpięłam dodatkowo odzielne urządzenie, na 22,h ta od wody i podłogówki zużyła 12,2 kwh , a ta od grzania mieszkania jak sobie odjęłam jjedno od drugiego to wychodzi około 1,5kwh .

Lucka123

Lucka123

tak, ta od grzania chodzi cały czas . No własnie dla mnie też dlatego chciałam zapytać co i jak :( specjalnie dlatego zamontowałam podlicznik na miejsce gdzie znajdują się obydwie pompy, na tę Viteco podpięłam dodatkowo odzielne urządzenie, na 22,h ta od wody i podłogówki zużyła 12,2 kwh , a ta od grzania mieszkania jak sobie odjęłam jjedno od drugiego to wychodzi około 1,5kwh . 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...