Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Cześć z Krakowa! Jeden kolega z pracy powiedział, że ostatnio porównywał polskie kasyna internetowe, żeby wybrać odpowiednie miejsce do gry. Ja też zajrzałem i byłem mile zaskoczony, jak szczegółowo wszystko jest opisane – bonusy, wypłaty, opinie graczy. Postanowiłem spróbować szczęścia w ruletce i po kilku obrotach szczęście się do mnie uśmiechnęło — zakład się opłacił! Teraz podchodzę do tego spokojnie, bez fanatyzmu, ale miło, że istnieje miejsce, gdzie wszystko jest wygodne i po polsku.
-
Cóż Ci podpowiem, skoro ja mam piece kaflowe...
-
Skuć posadzkę, ocieplić i wylać prawidłowo.
-
Witajcie, Mam problem w jednym z pomieszczeń. Początkowo to miało być pomieszczenie typowo gospodarcze. Została już tam po części wylana posadzka. Mam jednak na większość podłogi uskok - jest obniżenie o ok. 8 cm. Nie dałem pod posadzkę styropianu (myślałem "aaa... pomieszczenie gospodarcze to nie będę dawał). Teraz chcę chociaż w jakimś niewielkim stopniu to poprawić i wykorzystać ten uskok 8 cm aby nie dolewać tam normalnie na równo betonu, a dać jakiś materiał mający też właściwości izolacyjne. 8 cm to nie jest dużo dlatego postanowiłem zadać pytanie jak najlepiej można to wykorzystać. Na podłodze będą płytki, a pod płytkami planowałem ogrzewanie podłogowe elektryczne (kable grzejne). Jakieś pomysły jak można zagospodarować tą grubość 8 cm?
-
-
Popularne tematy