retrofood Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij #51 Napisano 31 sierpnia 2021 10 minut temu, Magdalenaaa napisał: Ja mam zamontowane schody od tygodnia. Nie trzeszczą wcale. Tylko, że my dodatkowo każdy schodek skręciliśmy wkrętami. Ale za tę cenę jestem mega zadowolona! Od tygodnia... O, mamo... Poczekaj aż uruchomisz c.o. i powietrze wyschnie. Stare pszczoły zawsze mawiały, "Nie chwal dnia przed zachodem słońca". Link do komentarza
Magdalenaaa Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij #52 Napisano 31 sierpnia 2021 4 minuty temu, retrofood napisał: Od tygodnia... O, mamo... Poczekaj aż uruchomisz c.o. i powietrze wyschnie. Stare pszczoły zawsze mawiały, "Nie chwal dnia przed zachodem słońca". Cały czas jest uruchomione plus schody leżały przez pół roku złożone w ogrzewanym pomieszczeniu, więcej myślę, że nie powinny skrzypieć. Jak się będą sprawiały zobaczymy Link do komentarza
retrofood Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij #53 Napisano 31 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Magdalenaaa napisał: Cały czas jest uruchomione plus schody leżały przez pół roku złożone w ogrzewanym pomieszczeniu, To na razie nic nie znaczy. Powietrze jest aż gęste od wilgoci. Za rok przekaż informację. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się