wodzu Napisano 9 września 2013 #1 Napisano 9 września 2013 Witam Wszystkich,Planuję zakup drzwi do domu wejściowych i do wewnątrz.Zastanawiam się też nad oknami. Mam już pewne preferencje zakupowe,ale Wasze opinie mogą być cenne. Gdzie w Lublinie mogę kupić wszystko w jednym miejscu? Co polecicie?Pozdrawiam
huhra Napisano 13 września 2013 #2 Napisano 13 września 2013 konkretnego nic nie polecę ale na rusałce masz kilka sklepów z oknami/drzwiami.
wodzu Napisano 14 września 2013 Autor #3 Napisano 14 września 2013 Rusałka zwiedzona,dużo informacji, w dwóch sklepach mi doradzono,wytłumaczono itp., w jednym Pani Sprzedawczyni chyba nie za bardzo jest w temacie, sprzeczne informacje mi podawała. Nadal jestem na etapie poszukiwań.
huhra Napisano 16 września 2013 #4 Napisano 16 września 2013 myślę że zakup wszystkiego w jednym miejscu może być trochę kłopotliwy. jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne zajrzyj do Carmina na Budowlana 10, ogólnie handlują innym asortymentem ale drzwi wew mają. www.carmin.pl
wodzu Napisano 17 września 2013 Autor #5 Napisano 17 września 2013 Znalazłam jeden sklep na Wyzwolenia 31 gdzie jest kilku producentów,których produkty by mnie interesowały Węgrzyn,Gerda,zobaczę tam czy w jednym miejscu zamówię wszystko.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się