Skocz do zawartości

Historia edycji

daggulka

daggulka

Dnia 16.02.2017 o 09:35, janusz13 napisał:

Baszko możesz swoim fachowcom pokazać ten filmik co prawda jest tam pokazane ten droższy sprzęt ale zasada użycia jest taka sama 

Tak ... to jest cudo na widok którego szeroko uśmiechnęła mi się facjata ...  zanabędę bo mi silikon przy wannie wymienić trzeba niebawem. 

Baszka - dużo zdrowia , przede wszystkim psychicznego - jak czytam o "Twoich" zagranicznych chłopakach to mam wrażenie, że mogłabyś to zekranizować i rozeszłoby się jak ciepłe bułeczki ;) - a i Pulitzer nie wykluczony - wysyłaj pisemnie gdzie trzeba  :D 

daggulka

daggulka

Dnia 16.02.2017 o 09:35, janusz13 napisał:

Baszko możesz swoim fachowcom pokazać ten filmik co prawda jest tam pokazane ten droższy sprzęt ale zasada użycia jest taka sama 

Tak ... to jest cudo na widok którego szeroko uśmiechnęła mi się facjata ...  zanabędę bo mi silikon przy wannie wymienić trzeba niebawem. 

Baszka - dużo zdrowia , przede wszystkim psychicznego - jak czytam o "Twoich" zagranicznych chłopakach to mam wrażenie, że mogłabyś to zekranizować i rozeszłoby się jak ciepłe bułeczki ;) - a i Pulitzer nie wykluczony :D 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...