matbudgliwice Napisano 23 kwietnia 2013 #1 Napisano 23 kwietnia 2013 (edytowany) Od wielu lat Skład Budowlany MATBUD Materiały Budowlane jest największym budowlanym sklepem internetowym w Polsce. Dowodem na potwierdzenie tej tezy jest ponad 50 000 unikatowych przedmiotów dopasowanych do wygórowanych wymagań kupujących. Specjalizujemy się w sprzedaży takich produktów jak: - materiały budowlane,- chemia budowlana, - ceramiczne płytki, - drzwi i okna, - izolacje, - instalacje,- pokrycia dachowe,- artykuły ogrodowe i wielu innych produktów wykończenia wnętrz. Zachęcamy do odwiedzenia naszego sklepu, w którym znajdą Państwo znakomitą obsługę, która zawsze pomoże oraz nada paczkę w odległe miejsca w kraju oraz zagranicą. Edytowano 23 kwietnia 2013 przez matbudgliwice (zobacz historię edycji)
Gość mhtyl Napisano 23 kwietnia 2013 #2 Napisano 23 kwietnia 2013 Mogę ich polecić bo dokonywałem u Nich zakupów . Cenowo produkt który kupiłem był ponad dwa razy tańszy aniżeli w sklepie firmowym. Ode mnie duży pozytyw.
solange63 Napisano 23 kwietnia 2013 #3 Napisano 23 kwietnia 2013 ulala, no jak Pan Henryk poleca, to ja nie mam pytań
Gość mhtyl Napisano 23 kwietnia 2013 #4 Napisano 23 kwietnia 2013 Cytat ulala, no jak Pan Henryk poleca, to ja nie mam pytań Wiesz ja to ja ale z kim innym to może być różnie No tak na serio to pomimo ,że zamówienie się trochę przeciągnęło bo w sklepie internetowym towar był a fizycznie na magazynie go nie było ,ale to w większości hurtowni normalka więc tego akurat się nie czepiam.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się