Dorken, Tyvek czy Corotop ?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Rozumiem, że wpis dotyczy umywalki na pralce Dopiero się przekonam, czy to się sprawdzi. Przetrzepałam jednak całe internety i znalazłam wiele pozytywnych opinii użytkowników malutkich (jak moja) łazienek Siedzę w robocie, a Dragon maluje blat pod umywalkę Jakże wspaniale wybarwiło się dębowe drewno 😍 Jestem mega pod wrażeniem ... jest dużo ciemniejsze niż było naturalnie, ale odcień bardzo mi pasuje 🙂 Potrzeba matką wynalazków, czyli maluje w garażu na suszarce na pranie 😆😆😆 Ta druga fota już po przeschnięciu pierwszej warstwy lakieru 🙂 To spodnia strona, na wierzchniej nie ma żadnych wypełnianych sęków
-
Córa miała kiedyś w pokoju (otrzymała w prezencie), po czym okazało się, że ma uczulenie na owczą wełnę i musieliśmy skórę eksmitować Jak się ma zwierzaki, to nie polecam - wbija się sierść i niestety nic z tym już nie da się zrobić. Optycznie ocieplają wnętrza tekstylia. Poduszki, koce, pledy, zasłony i dywan
-
Mam u siebie coś podobnego i faktycznie robi mega klimat, szczególnie przy drewnie 🙂 wnętrze od razu robi się bardziej przytulne, ale nie ciężkie. Jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe, to u mnie się sprawdza, tylko nie kładłabym tego na stałe w jednym miejscu – lepiej co jakiś czas przesunąć, żeby podłoga „oddychała co do koloru, to ja bym szła w jasny/kremowy – lepiej rozjaśnia wnętrze i pasuje do stylu skandynawskiego czy japandi. Ciemniejsze mogą trochę „przytłoczyć”, zwłaszcza przy dużej ilości drewna Przy dzieciach da się to ogarnąć, ale trzeba się liczyć z tym, że wymaga trochę więcej pielęgnacji (trzepanie, czasem czyszczenie). U mnie daje radę, ale nie traktuję tego jako „bezobsługowe”.
-
chodzi mi tylko o to, że zazwyczaj pod umywalką nie ma nic i można swobodnie stanąć blisko, ale w koncu to nie zelw kuchenny, myje sie ręce i odchodzi. Podsumowując - nic nie zmienia faktu, że to świetny pomysł
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Krzysztof Mucha: Dzień dobry, zabieram się właśnie do takiego rozwiązania i mam pytanie czy legary powinny być przytwierdzone do stopu betonowego np. kołkami? Pozdrawiam
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się