Pomocnik Napisano 18 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 18 lutego 2013 Specjalnie wybrałem model jednostki z wyświetlaczem poziomu zapełnienia worka, ale niestety nie mogę z niego korzystać, bo zasłania go wysoki bufor c.w.u. w kotłowni. Warto zwracać na to uwagę! Zupełnie tego nie przewidziałem - mówi Włodzimierz, Czytelnik Budujemy Dom. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/centralne-odkurzanie/a/16326-odkurzacz-centralny-patrz-gdzie-montujesz Link do komentarza
Gość Zdzisław Napisano 18 lutego 2013 Udostępnij #2 Napisano 18 lutego 2013 Pisze Pani "Do garażu planujemy dokupić drugi zestaw sprzątający, z wężem zwijanym do specjalnej kasety, dzięki której się nie kurzy i zajmuje mniej miejsca."Mam w domu wąż, który co prawda nie jest zwijany do kasety, ale jest rozciągliwy. Uważam, że to nie jest dobry pomysł, bo od pewnych odległości trzeba sprzątać przy naciągniętym wężu, a jest to niewygodne - dla mnie wręcz denerwujące. Jeśli więc zastosować kasetę, to chyba tylko taką, która ma blokadę wysuniętego węża.Pozdrawiam, Zdzisław Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się