Pomocnik Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 6 lutego 2013 Stoisko miesięcznika Budujemy Dom na targach BUDMA 2013 w Poznaniu cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/budowa-krok-po-kroku/aktualnosci/16807-budujemy-dom-na-budmie-2013 Link do komentarza
Gość CYT Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij #2 Napisano 6 lutego 2013 Stoisko miesięcznika Budujemy Dom na targach BUDMA 2013 w Poznaniu cieszył się ogromnym zainteresowaniem. - Dawanie takiego podpisu przy zdjęciu pustego stoiska (obsługi nie liczę) to typowy przejaw niezamierzonego komizmu (o literówce nie wspominam!). Link do komentarza
Gość Maks Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij #3 Napisano 6 lutego 2013 Musieli zrobić zdjęcie bez tłumu, bo wtedy nie byłoby widać stoiska :)O literówce wspomniałeś, a napisałeś, że nie będziesz :P Link do komentarza
Gość CYT Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij #4 Napisano 6 lutego 2013 Rozumiem... tłum spragniony kontaktu z BD był tak nieśmiały, że trzymał się w odległości kilku metrów od stoiska :) Link do komentarza
Draagon Napisano 6 lutego 2013 Udostępnij #5 Napisano 6 lutego 2013 A ja byłem, widziałem i się przywitałem. I dziękuję za upominki. Budujemy Dom nie zapomina o swoich forumowiczachPozdrawia Draagon Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się