Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
https://enerad.pl/ile-kosztuje-ogrzewanie-domu-w-2025-roku-pas-publikuje-nowy-raport/
-
Jesteś angielskim botem czy realnym użytkownikiem? Pytam, bo w Polsce nie ma czegoś takiego jak wspólnota wsi.
-
To co będzie zainwestowane w pompę ciepła to ciężko tu mówić o jakichś profitach, bo ta pompa zwróci się za 100 lat w stosunku do kotła gazowego. Nie wiem jak teraz pompy stoją, bo ja swego czasu rozglądałem się za T-capem Panasonica, a 9Kw kosztowała wtedy z montażem 45tys. Więc padło na kocioł gazowy, z montażem 13tys, koszty ogrzewania podobne, więc 32tys w kieszeni, poza tym jeszcze 6tys oddało Czyste Powietrze. Przy pompie miało być 20tys zwrotu, a może nawet 30, natomiast bałem się, że mimo wszystko na prądzie będzie drożej. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Nie ściemniaj Mariusz, jak ktoś nie ma, to łyknie.
-
Tak samo jak nie ma nawet mowy o ładowaniu ze zwykłego gniazdka sieciowego. Bo ileż można czekać na naładowanie baterii i gotowość do jazdy? Dwie doby? To byłby bezsens. A wracając do FV. Instalacja + magazyn energii odpowiedniej wielkości (gdzie to umieścić?) kosztowałaby więcej niż nówka Tesla i nie dawałaby gwarancji wykorzystania (ile było dni słonecznych od początku listopada chyba wszyscy z FV wiedzą). Po co więc jeść taką żabę?
-
-
Popularne tematy