dskozlowski Napisano 17 stycznia 2013 Udostępnij #1 Napisano 17 stycznia 2013 Moje pomysły na niebanalną dekorację wnętrz.Wykonałem ich trochę, zgodnie z preferencjami klienta. Chciałbym zając się tym profesjonalnie .Pomysłów mam dużo, zdolności manualnych mi nie brakuje. Jest to alternatywa dla paneli styropianowych, naklejek i takich tam masowych produkcji których na rynku jest wiele .moje propozycjeCzy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na taki biznes ? Link do komentarza
demo Napisano 17 stycznia 2013 Udostępnij #2 Napisano 17 stycznia 2013 A ile kosztuje taka płaskorzeźba ( bo chyba tym jest ) np. z tym człowiekiem witruwiańskim ? . Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij #3 Napisano 18 stycznia 2013 Mnie sie podoba i w salonie fajnie by takie coś zamieścić Link do komentarza
Kociol Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij #4 Napisano 18 stycznia 2013 An pewno jest to bardzo ciekawy element dekoracyjny,jednak także jestem bardzo ciekawy jak wygląda tutaj kwestia ceny,bo z tego co wiem to nei ejst to tania sprawa... Chociaż przyznaje- chciałbym mieć coś takiego w swoim salonie:) Link do komentarza
Decor-Paweł Napisano 7 lutego 2013 Udostępnij #5 Napisano 7 lutego 2013 Polecam płytki gipsowe imitacja kamienia. Więcej na priv Sam wykonuje i ceny są dość wiele atrakcyjniejsze niz w Castoramie czy Leroyach. Link do komentarza
ewamariusz Napisano 7 lutego 2013 Udostępnij #6 Napisano 7 lutego 2013 Jeśli sam wykonujesz to zaprezentuj je tutaj. Link do komentarza
agarta Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #7 Napisano 13 lutego 2013 uwielbiam konie dlatego na mojej ścianie pełno jest tego typu akcentów: Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #8 Napisano 14 lutego 2013 bardzo ładne to wszystko. Takie pomieszczenie z zastosowaniem odpowiednio dobranej sztukaterii Pańskiej produkcji mogło by naprawdę urodziwie wyglądać. Link do komentarza
Adam123 Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #9 Napisano 14 lutego 2013 Bardzo ładne te wszystkie rzeczy, jednakże dla mnie to też są tzw. kurzołapki :P Link do komentarza
Niewiadomski Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #10 Napisano 14 lutego 2013 Dla mnie początkowo wydawało się to czymś dziwnym,ale generalnie... Czemu by nie,w końcu każdy z nas chce mieć coś oryginalnego w kwestii wyglądu i wyposażenia swojego mieszkania. Link do komentarza
veldecor Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #11 Napisano 26 lutego 2013 Cytat Moje pomysły na niebanalną dekorację wnętrz.Wykonałem ich trochę, zgodnie z preferencjami klienta. Chciałbym zając się tym profesjonalnie .Pomysłów mam dużo, zdolności manualnych mi nie brakuje. Jest to alternatywa dla paneli styropianowych, naklejek i takich tam masowych produkcji których na rynku jest wiele .moje propozycjeCzy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na taki biznes ? Rozwiń Bardzo fajne,myślę ze fajnie wyglądało by to w ramce. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się