laczka Napisano 11 października 2012 Udostępnij #1 Napisano 11 października 2012 Wiem, że są teraz modne, ale mam pytania:- czy faktycznie są funkcjonalne- czy nie psują się często- jakiej powinny być wielkości? (jaki tylko się zmieści?) Link do komentarza
Straszna Napisano 12 października 2012 Udostępnij #2 Napisano 12 października 2012 Jasne, że funkcjonalne - przecież ludzie by ich tak masowo nie wybierali. U nas przez 5 lat nic się nie stało, a korzystamy codziennie. Musisz dopasować pod swoje meble i powierzchnię. Kosze mogą być prostokątne, okrągłe - wszystko kwestia dopasowania. W nich naprawdę można zmieścić całe mnóstwo elementów. Link do komentarza
laczka Napisano 15 października 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 15 października 2012 Kuchnia jest duża - znajdzie się miejsce dla jednego i drugiego rozwiązania. Tylko, które jest bardziej funkcjonalne? Na obrotowym niby wszystko jest bardziej przystępne, ale równocześnie wszystko zajmuje więcej miejsca, prawda? Pomóżcie proszę... Link do komentarza
Straszna Napisano 16 października 2012 Udostępnij #4 Napisano 16 października 2012 Tzn. ja jestem na normalnym, prostokątnym, w takim stylu - Rzeczywiście okrągłe kosze cargo zajmują masakrycznie dużo miejsca, a zapewniam was, że tego chcecie uniknąć. Piszesz, że masz dużą kuchnię - sama oceń. Może warto się przejść do sklepu i zobaczyć namacalnie? Porównać? Link do komentarza
laczka Napisano 17 października 2012 Autor Udostępnij #5 Napisano 17 października 2012 Chyba tak musimy zrobić, chociaż Twoje argumenty do nas trafiają. Czy takie rzeczy w sieci zamówię taniej niż w markecie? Szczerze mówiąc to nawet nie kojarzę, aby takie rzeczy mieli w marketach? Link do komentarza
acia Napisano 19 października 2012 Udostępnij #6 Napisano 19 października 2012 Ja miałam od razu w pakiecie z meblami robionymi pod wymiar, a koleżanka zmówiła sobie kuchnię w IKEA ja byłam sceptycznie nastawiona, ale jak potem u niej zobaczyłam wszystkie rozwiązania i dopasowanie elementów (po jakimś czasie może zmienić wszystkie fronty) to szczęka mi opadła i długo nie chciała wrócić na miejsce. Ogólnie cargo to jest to i szuflady samo domykające, o wiele więcej miejsca niż w tradycyjnych szafkach polecam. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się