Pomocnik Napisano 11 września 2012 Udostępnij #1 Napisano 11 września 2012 Hurtownia budowlana: Sewera Polska Chemia Województwo: łódzkie Miasto: Chrzanów Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/sewera-polska-chemia Link do komentarza
Gość Remonty Napisano 11 września 2012 Udostępnij #2 Napisano 11 września 2012 Hurtownia zdecydowanie dominuje w okolicy. Czysto, miło i najniższe ceny. Informują o nowościach. Jestem klientem od wielu lat i bardzo sobie chwalę (może dostanę większy upust niż moja konkurencja ? ;) Link do komentarza
Gość Hill Napisano 21 października 2012 Udostępnij #3 Napisano 21 października 2012 Macie ładnie, ale nie tak jak w Oświęcimiu :) Link do komentarza
Gość Zimnooo Napisano 12 października 2015 Udostępnij #4 Napisano 12 października 2015 Bylam dzis gosciem Panstwa lokalu chcialam wybrac farby lecz jest u Panstwa w lokalu bardzo zimno i zrezygnowalam. Zastanawiam sie rowniez jak pracownicy radza sobie z dlugim przebywaniem w takiej temperaturze. Ja zrezygnowalam po ok 15 minutach. Mysle ze taka temp w lokalu zniecheca do zakupow. Jestem pelna nadzei ze uruchomia Panstwo ogrzewanie i chetnie Panstwa odwiedze. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się