keri290181 Napisano 31 maja 2012 Udostępnij #1 Napisano 31 maja 2012 Witam prosze o radę w sprawie posadzki,zerwałem w swoim domu drewnianą podłogę i zamierzam wylać posadzkę cemętową i wykonać ogrzewanie podłogowe. Problem w tym że pod zerwaną podłogą jest dziura głęboka na 1,5metra.Moje pytanie więc brzmi czym wypełnić tą przestrzeń? Czy zwyczajnie zasypać piachem lub gruzem i na to wylać chudziaka?Niektórzy odradzają mi to twierdząc że z czasem piach się zbije i opadnie na tak dużej głębokości choćby nie wiem jak ubijać i podłoga zacznie pękać .Proszę o rady jak to najlepiej rozwiązać .Byłbym wdzięczny równierz za opis jak wykonać to całe zadanie krok po kroku.Za pomoc z góry dziękuję. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 4 czerwca 2012 Udostępnij #2 Napisano 4 czerwca 2012 Potrzebuję więcej informacji. Na czym leżała stara podłoga, po co tak głęboka pustka, czy nowa podłoga ma być w całym domu, czy są wewnętrzne ściany nośne i z czego itd. Link do komentarza
Humbak Napisano 20 czerwca 2012 Udostępnij #3 Napisano 20 czerwca 2012 Najwyraźniej odpowiedź już niepotrzebna. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się