Skocz do zawartości

Kabina prysznicowa+wanna+sauna+dzakuzi?

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Własnie remontuje łazienke i stoje przed wyborem "prysznico-wanny". Ogólnie napalilem sie na kabine prysznicowa z glebokim brodzikiem + sauna+ dzakuzi firmy SPA-SYSTEM Z Wrocławia. Oto link z allegro do kabiny: http://allegro.pl/135x135cm-kabina-hydromasaz-sauna-wanna-dz akuzi-i2376463469.html Wersja podstawowa kosztuje 3500. Z sauna 4200. Z sauna i dzakuzi 5200zl. Prosilbym o dorade, czy ktos mial wogole do czynienia z kabinami tej firmy. Czy nie sa to aby chinskie wyroby? Czy lepiej wybrac podstawowa wersje? czy moze z sauna i dzakuzi? A moze zupelnie cos innego? Oto strona głowna firmy http://www.hydromasaze.com/ Prosze o jakiekolwiek informacje na temat firmy SPA-SYSTEM i ich wyrobow. Pozdrawiam.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Niestety nic nie wiem o tej firmie ale patrząc na mało profesjonalną stronę i wysokie ceny rozejrzałbym się raczej za jakimiś podstawowymi modelami firmy novellini.
Napisano
Ja także nie słyszałem o tej firmie,więc ciężko mi powiedzieć. W pierwszej kolejności sprawdź opinię na ich temat na odpowiednich portalach,to będzie jakiś wyznacznik.
Napisano
Cenowo prezentuje się to przyzwoicie,ale co do jakości i solidności,również nie pomogę. Może lepiej weź samą kabinę,w końcu i tak najczęściej korzystasz z funkcji "normalnego" mycia,a saune czy inne dodatki bardzo sporadycznie.
  • 1 rok temu...
Napisano
Jak znajdziesz dobrą firme to na pewno będziesz też zadowolony jesli chodzi o takie jacuzzi. Dlatego warto szukac róznych i tez z dobrymi opiniami zeby móc trafic na tą własciwą. Z tego co kojarze po znajomych to firma Hydropool jest godna polecenia.
Napisano
Zdecydowanie to zbyt duży wydatek, żeby podejmować pochopne decyzje. Lepiej poczekać, poszukać kilku firm, zapoznać się z ich ofertami i opiniami innych osób na ich temat i dopiero wtedy zdecydować się na zakup.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Nie jestem przekonana do rozwiązań typu "milion w jednym" :P Nie lepiej zainwestować w podstawową wersję kabiny, a np. kupić osobne jacuzzi do ogrodu? Ja właśnie myślę nad takim rozwiązaniem icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...