posterxx Napisano 27 maja 2012 Udostępnij #1 Napisano 27 maja 2012 Witam. Własnie remontuje łazienke i stoje przed wyborem "prysznico-wanny". Ogólnie napalilem sie na kabine prysznicowa z glebokim brodzikiem + sauna+ dzakuzi firmy SPA-SYSTEM Z Wrocławia. Oto link z allegro do kabiny: http://allegro.pl/135x135cm-kabina-hydromasaz-sauna-wanna-dz akuzi-i2376463469.html Wersja podstawowa kosztuje 3500. Z sauna 4200. Z sauna i dzakuzi 5200zl. Prosilbym o dorade, czy ktos mial wogole do czynienia z kabinami tej firmy. Czy nie sa to aby chinskie wyroby? Czy lepiej wybrac podstawowa wersje? czy moze z sauna i dzakuzi? A moze zupelnie cos innego? Oto strona głowna firmy http://www.hydromasaze.com/ Prosze o jakiekolwiek informacje na temat firmy SPA-SYSTEM i ich wyrobow. Pozdrawiam. Link do komentarza
tmk81 Napisano 4 sierpnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 4 sierpnia 2012 Niestety nic nie wiem o tej firmie ale patrząc na mało profesjonalną stronę i wysokie ceny rozejrzałbym się raczej za jakimiś podstawowymi modelami firmy novellini. Link do komentarza
Glazurnik_Rotberg Napisano 11 sierpnia 2012 Udostępnij #3 Napisano 11 sierpnia 2012 Niestety ja też niewiele pomogę, poza tym nie do końca jestem przekonany co do takich rozwiązań. Link do komentarza
JMD Napisano 17 sierpnia 2012 Udostępnij #4 Napisano 17 sierpnia 2012 Ja także nie słyszałem o tej firmie,więc ciężko mi powiedzieć. W pierwszej kolejności sprawdź opinię na ich temat na odpowiednich portalach,to będzie jakiś wyznacznik. Link do komentarza
tmk81 Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #5 Napisano 21 sierpnia 2012 JMD - z ciekawości, jakie to są te "odpowiednie portale" ? Link do komentarza
jeea Napisano 21 sierpnia 2012 Udostępnij #6 Napisano 21 sierpnia 2012 Cytat JMD - z ciekawości, jakie to są te "odpowiednie portale" ? Rozwiń jak prześledzisz posty to jest automat, który uczy się Link do komentarza
Kociol Napisano 27 sierpnia 2012 Udostępnij #7 Napisano 27 sierpnia 2012 Cenowo prezentuje się to przyzwoicie,ale co do jakości i solidności,również nie pomogę. Może lepiej weź samą kabinę,w końcu i tak najczęściej korzystasz z funkcji "normalnego" mycia,a saune czy inne dodatki bardzo sporadycznie. Link do komentarza
olek89 Napisano 14 października 2013 Udostępnij #8 Napisano 14 października 2013 Jak znajdziesz dobrą firme to na pewno będziesz też zadowolony jesli chodzi o takie jacuzzi. Dlatego warto szukac róznych i tez z dobrymi opiniami zeby móc trafic na tą własciwą. Z tego co kojarze po znajomych to firma Hydropool jest godna polecenia. Link do komentarza
dariawiejska Napisano 15 października 2013 Udostępnij #9 Napisano 15 października 2013 Oj tak, najpeiej prześledzic różne fora i poszukać opinii. To w końcu spory wydatek Link do komentarza
rabbarbbarr Napisano 15 października 2013 Udostępnij #10 Napisano 15 października 2013 Zdecydowanie to zbyt duży wydatek, żeby podejmować pochopne decyzje. Lepiej poczekać, poszukać kilku firm, zapoznać się z ich ofertami i opiniami innych osób na ich temat i dopiero wtedy zdecydować się na zakup. Link do komentarza
pomyslove Napisano 29 października 2013 Udostępnij #11 Napisano 29 października 2013 Nie jestem przekonana do rozwiązań typu "milion w jednym" :P Nie lepiej zainwestować w podstawową wersję kabiny, a np. kupić osobne jacuzzi do ogrodu? Ja właśnie myślę nad takim rozwiązaniem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się