sailor-ro Napisano 22 sierpnia 2006 #1 Napisano 22 sierpnia 2006 WitamOtrzymałem warunki zabudowy,chce wystapic o pozwolenie na budowę.Czy to prawda ze bede musial oprocz projektu i szeregu innych dokumentow,zlozyc podpisana umowe przyłączeniową z Energą,czy wystarczy mi zapewnienie dostawy od energii(takowe skladalem gdy wystepowalem o warunki)??
Gość Gość Napisano 27 sierpnia 2006 #2 Napisano 27 sierpnia 2006 Ja dołączyłam tylko zapewnienie dostawy mediów
Redakcja Napisano 28 sierpnia 2006 #3 Napisano 28 sierpnia 2006 Do uzyskania pozwolenia na budowę wystarczy dołączyć zapewnienie o dostawie energii elektrycznej.
mario222 Napisano 5 września 2006 #4 Napisano 5 września 2006 czy to dokładnie chodzi o opinię wydaną przez energetykę dotyczącą dostawy mediów czy może jeszcze o coś innego?
Kuba Refer Napisano 6 lipca 2010 #5 Napisano 6 lipca 2010 (edytowany) Cytat czy to dokładnie chodzi o opinię wydaną przez energetykę dotyczącą dostawy mediów czy może jeszcze o coś innego? Przepraszam, że w tym poście, ale wyszukiwarka nie znalazła mi nic innego. Dopiero kompletowałem dokumenty do kredytu, a tu znowu całe zamieszanie powstało. Muszę wykopać rów wzdłuż ogrodzenia i doprowadzić go do przepustu pod drogą. Sąsiad się zgodził, ale co z gminą, czy muszę mieć jakieś oficjalne pozwolenie od nich? Edytowano 18 maja 2011 przez Redakcja (zobacz historię edycji)
Melania79 Napisano 11 sierpnia 2010 #6 Napisano 11 sierpnia 2010 Witam serdecznie,Miałam podobny problem, trochę przydatnych informacji znalazłam na stronie gdzie internauci zadają pytanie a prawnik udziela im odpowiedzi. Tutaj załączam linkt który może wam pomóc znależć odpowiedź na wasze pytanie:http://e-prawnik.pl/domowy/prawo-budowlane...stepowania.html
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się